Saturday, April 10, 2010

when everything goes wrong

Okay less than a month since our final sem right?
But then, next EXAM will be held NEXT WEEK
not a test, but an EXAM
do i have to repeat it a few more times?


EXAM
EXAM
EXAM
EXAM
EXAM


okay enough said, wish me luck



Ini certa 8 haribulan April tahun 2010


8.00 - 4.00 : Practical, Lecture, Practical.

sangat penat, rasa macam nak pengsan dah..

I tear my heart open, I sew myself shut My weakness is that I care too much

cari handphone, nama sophie terpampang depan handphone, tekan butang accept

"nina, kau di manaa?"
"dalam taxi. asal?"
"lompat nak start dah ni"


"lompat apa pulak?"

"lompat jauh lah. semua orang dah ada dah"
"HAHHHH?! asal aku tatau ada weh!! -_____- aku tamau pergi takmau pergi boleh tak?"
"ntah la"
" nnt aku call kau balik"

sophie call balik


"nina nak start dah ni. akak tu kate kalau tak datang potong markah"
"WTF?!!"

pergi tingkat 4 cari oon malangnya dia sudahhh belahh.
pergi level aku, semua suruh aku pergi
aku tak sembahyang lagi dah nak dekat puul 5 lompat dah setat, aku kena masak. malam kena jadi referee. malam tu jugak ada qiamullail

terima kasih hidup.

Adiba serta alin punya semangat dahhh cari video Super Junior, explore human body macam mana nak lompat jauh yang lebih jauh . O_o
kelam kabut diorang cari video tu.

Okay secara stupidnya aku ikut cara diorang, tapi mcm cool, at least ada effort
*caranya harus dirahsiakan buat sementara waktu* LOL

dan quite berkesan since lompat aku kali ni lebih jauh daripada yang lepas

GAHAHAHAHAHAHAHAAA.

fatiq turun, aku menangis nangis cakap taknak pergi sebab aku tengah sangat tension dan penat dan dan dan dan dan aku mcm mentally and physically not prepared. badan tengah penat, makan pun belum, semangat pun ZERO ZERO ZERO.
dengan muka selenga bedal je seluar sukan yus pergi la ke istad gamaah,
semua orang dah hampir habis lompat, aku pun lompat lah dengan tak semangatnya.




balik rumah terus smbung masak, smpai maghrib makan terus tayna dah tunggu nak pergi jadi referee tenis, KONONNYA LAH

end up, tengok orang main je sebab tak tahu nak buat apa -____-"

balik lepak McDonald lepak Delices tengah malam. Dah lama tak lepak dengan aman. bahagia hidup sebentar.



Bangun pagi dapat email result Balapan and Lompat jauh

7 orang masuk. eh beza aku lompat ngn akak yang last masuk tu 0.01 cm je.
LMAO. gelak guleng guleng kejap tapi whoa gembira nak mati sebenarnya sebab aku seriously hooooneslyy TAKMAU LOMPAT DAH PELIS OKE PELIS. *.*

malam tu tiba tiba alin masuk bilik

"nina tahniah lah lompat"

^&*^$%^&%*()&%$* -__________________________________-"


"hah?"

"kau masuk kan?"

hafsah: "aah lupe nak cakap, ingatkan kau tau, dia buat pembetulan kau masuk weh final"

" WTH?!!! AGAIN?!"




dah aku kalah tu dah la. aku rasa takde guna pun dia taruk nama aku sebab akak atas atas semua terror nak mati as i mentioned in my prehhhhvioussss post and aku tak adaa harapann pun nak menang.

Sedih aku macam ni ingatkan dah habis penderitaan sukan T___T


aduh, tak pasal pasal je walaupun sumpah 5% pun aku tak expect nama aku akan adaaaaa. T.T

8 comments:

karakoza said...

There seems to be a lot of cursing in this particular post..anyway,good luck in the final :D

nur hanina said...

haha im so sorry
i didnt mean too
i know its not good to do so = =
thank you anyway!

hanif hafiz said...

wah.
giler tension.
papepun
tahniah.

Afiqah Azlee said...

Well, good luck for your final exam dear. Btw, I've changed my url - www.afiqah-azlee.blogspot.com :)

nur hanina said...

agak laa
hahaa terima kasih la banyak banyak
xDDD


hee thank youu mas :)

Natasha Athirah said...

ahaaa..nina, sian you syg..
xpe2, you lompat kan, smpai malaysia boleh smpai..
ah, bosan oke kwn2..
hehehe..

eyh, miss tau x borak2 ngn awk..
asal busy gile babs ni hah!
tbe2 je..
goodluck final syg..
syg awk
syg awk
syg awk..

again, syg awk..xoxoxoxxo..:D

AuLiA said...

haha.. atlit rupenye dye nih..

nur hanina said...

haha tu ah sal sume busy kut
this week exam :(
miss you lots sha
balik nnt hang out ok!!
:DDDDDDDDDD

tolong la jgn panggil atlet
geli pulak/ haha