Monday, January 19, 2009

kelass

finally, my first day of kuliah,
wah kind of frustratingggg.
well i don't really get along with other students
i only talk to my housemates
kesimpulannya, starting from now on aku nak jadi budak pendiam
haha 2 hari kt kuliah aku da jadi pendiam
bak kate mereka "kau kat rumah bising smpai sini je terus senyap."
haha ntah la aku malas la nak join mereka mereka
sbb kat skola dulu aku an bising gilee and sometimes dulu aku nk jd cm orang yang diam mcm kwn aku yg lain
so masuk u ni la chance aku.
so aku mmg seriously mengasingkan diri
kalau jalan aku paling blakang skali kalau diorang berkumpul aku g tempat lain kalau tangkap gmba aku sorg je yg tade dlm gmba
weh irfan aku da jd cm kau.bes bes
gahahaa
so subjek yang aku blaja are anatomy biochemistry physiology histology ngn languages

klas aku pukul 9 smpai 3 kdg kdg 2
so agak exhausted sbb tade rest,
cheh perut aku mmg bebunyi ah time nk dekat balik tu
and rase cm ntah tak cukup mase
hahaa dah ar budak budak umah aku rajen blaja aku tension malam tu blaja lame gile sebelum g kuliah pun bukak buku
aku pun mesti la jeles so aku pun blaja la skali
haha bagus bagus la diorang ni buat aku jadi rajen

3 comments:

Puteri Sepi said...

kah kah kah~

kau ni kan

bila dok malaysia, sibuk nak tulis entry in english

bila dah dok egypt sana, sibuk plak nk tulis melayu

ape la kau ni

kelakar sungguh

btw, pendiam kau tu, kejap je

ni baru hari ke2

lama2 nnt,suara 10 batu kau tu kedengaran la di sana :P

Ain said...

biasalah tu permulaan ;)
eh, Teacher KB kirim salam balik, lepas uh dia cakap,
"knp nak mintak maaf? Dia tak buat salah pape pun" ;))

nur hanina said...

duh haha aku rindu duh nk gune bm
kuliah english kat luar arab kt umah je bm.
lagipun kalau bi kene time emotional
kite kene ah variety nnti aku tulis arab plak.gaha