Saturday, April 11, 2009

tiada kerja

pada hari jumaat yang lepas, kami semua tidur di luar memandangkan balcony dah siap:)

bes laaa baba mmg bes:D

so that night we watched a hindi movie .ouh damn i forgot the title of the movie. something like mujese dushti karongi. haha while eating fries and fruit * our diet plan-failed!*

tapi tgh bes bes feeling tetibe je abis. padahal baru stengah kut. haha hampeh je sape yg bagi movie tu nak saman jap-.-'

so saye pun meneruskan misi kedua; tido

diorang pasang cite los dan faun but i watched that movie already i dont like watching movie more than once, waste my time i already know the plot-.-'

i thought its going to be nice sleeping outside turned out i woke up several times just to get the right position to sleep-.-'

simply because it was effin cold

tu lah ngade ngade sangat nak tido luar sape suruh kan dah kene.

hehe so pagi tu aineen kejut smayang subuh aku bangun masuk bilik smbung tidoooo. wah bestnye tido. asyik tidoooo je kat sini ape nak jadi bebudak zaman skarang-.-'

btw interview mara rabu ni in cairo i'm feeling kind of anxious.

wish me luck!

2 comments:

fatynlicious said...

ohh good luck for interview :)

taqeyyabella said...

Selamat berinterview ria~

Baca doa semoga diberi kemudahan.

Goodluck!