Wednesday, September 2, 2009

fly?

well semalam kitorang ada meeting dengan mara
i expected the meeting to over before 1
last last stuck daripada pukul 8 pagi smpai 4 petang
lol.
at first i thougt im going to fly on 29th sept 11 pm but they changed the schedule and i dont know why
flight kuwait air transit kat kuwait.
same je mcm mase pegi zagazig tu. timing fly pun same. transit je lame sikit
so kene ade kat airport 28 sept pukul 11 mlm
kurang sehari nk lepak kt malaysia
anyway they gave us A LOT of money
semalam lah first time aku pegang duit banyak banyak
overall punye total rm16,000
wah?!
baiknye mara bagi duit shopping
barang barang mostly aku dah ada
gune je beg baju yang aku bawak pegi zagzig dulu
hee so da save banyak duit kt situ
da tatau da nk beli ape. tambah a few more kasut sarung
and a sweater.

then habis tu pegi lah mid valley ngn beberape orang manusie
yeye je nk beli banyak barang last last beli beg je
barang lain cm tak minat plak..
berbuke kat mcd dpt big mac free
thanks mijan:D
and continued searching for stuff i wanted to buy
tak jumpe jugak lol
yang lain balik sg buloh aku je yang kene naik lrt pegi wangse maju

p/s : ape lagi ek yang kene beli?

4 comments:

fatynlicious said...

banyaknya RM16000 huhuhu

ok study elok elok k kat sana

nur hanina said...

baik! trime kasih banyak banyak.hehe

nikqistienna said...

weh, banyak gila. bestnye jadik budak pandai. hehe aaaa beli la dslr. leh tunjuk kat mak ayah gambar lawa2 mase kau kat sne nanti. hehe. xpun simpan duit beli buku :)

nur hanina said...

tina dslr tu ape?
sory aku pnding
hehe
duit buku ada lain da.hee