Friday, October 23, 2009

eh?

minggu depan ada exam wehhhhh




EXAMMMMM!!!





i repeat, EXAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM











OH NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!












boleh ke aku jawab -___________________________________-








biostatistic,
study skill,
medical terminology
e-learning.

aku taktauu nak study ape untuk e-learning je sbb time e-learning aku slalu bukak facebook je
pffffffffffffffffffftttt.


jangan salahkan aku. salahkan internet yang lembab itu okee -.-"

insyaAllah boleh. go go nina!!!! ^..............................^

4 comments:

Irfan F-one-R said...

sbnarnye kau suke ke tak suke exam nih? pening aku.. haha..

time final exam aku hari tuh.. subjek bio aku dpt A tapi subjek lukis aku dpt B.. hebbak tak??

aku rase patut dulu aku amik bio la.. hahaha..

nur hanina said...

haha ye er?
aku cm musykil gak
haha bukan kau lg terer lukis dr bio ke?haha

Natasha Athirah said...

go nina,
exam is the best thing,
seriously!
hehehhe..
wish you the best of luck!
love u!

Puteri Sepi said...

hahaha

aku pun exam rabu ni

haram jadah aku tak blaja lagi

wakakakkaa