Monday, November 16, 2009

ketensionan yang melanda

grrrrr..

stomachache, and headache -___-

and i have TONS and TONS of things to read

ada ke die ckp esok ada tbl. oke fine ada tbl pastu suruh bace lipoprotein sbb esok ada test.

N.B. : lipoprotein tak pena belajar die suruh belajar sendiri dulu pstu buat test pstu baru bincang.
the whole concept of tbl

oke fine jugak
bila aku balik dan bukak link, wtfishhhhhhhh/?!

bapak banyak

bapak susah

how am i supposed to answer and understand the whole 8 pages = 2 hours lecture normally, without explanation from no one = =

+ nota biochemistry dan physiologyy yang blaja tadi belum buat lagi. ergh ergh tension tension

dahlaa balik lambat, 530 pm bersamaan lepas maghrib jalan gelap gelita jalan sorang sorang dikelilingi orang arab ergh.

dengan sakit perut yang melampau sejak beberapa jam laluuu smbil membuat nota = =

kelaparan tahap maksima. oke fine aku dah makan carbohydrate= yang paling awal utilized sepatutnye aku energetic kan but NOT. tak pun. sakit perut lagi ada. think i need to eat fat yang akan produced kan energy lagi 7-8 jam bersamaan pukul * tengah tgk jam * 6 am?

erk, dah pukul 11??!

ergh.

dan juga berhadapan dengan kemungkinan blackout lagi malam ni, setelah 3 hari berturut turut blackout. terima kasih kalian atas khidmat kooperasi yangg sangat mengharukan -_________-

5 comments:

hanif hafiz said...

standrd la tu..aku pun penah jugak kne prsent mnde yg xpnah blaja..awal2 je stress..lme2 dh bese..cayola,,

nur hanina said...

haha tu lah
nnt la kene biase kan diri.
tgh mereng mereng lg ni
hee arigato

a M i e said...

ala nina..
same je kite.. huhuuu..
tu ko kre rjen wat notes..
aku ni? hampeh~

nur hanina said...

haha cheh yeye je lps bace paham la gak

bes do tbl tadi da ar sejam je.haha

nikqistienna said...

wehhhhh 'senang' kan medic. haha sian kau