Wednesday, November 4, 2009

semua tak sabar kan?

adik adik rakan rakan kanak kanak sahabat andai cucu cucu adik saudara sepupu sepapat yang berada di tingkatan 5 sekolah menengah kebangsaan seri keramat, sekolah sekolah bersekutu, bersepadu sbp, mrsm argh semua jenis sekolah lah lah


tak sabar sabar nak habis spm kan dan BERAMBUS KELUAR dari hell, ops sekolah itu.



tapi...
tapi........
tapi..............
tapi...................



aku, dan rakan rakan aku NAK SANGAT patah balik dan masuk ke hell, ops sekolah itu semula
beribu berjuta, kenangan hitam putih sepanjang 5 tahun berada di sekolah yang sadis, kecik dan tidak lawa itu *maafkan aku sekolah. seburuk buruk mana pun engkau, aku tetap sayangkan engkau okey. pfffttt -_____________- *


rinduuu rinduu serindu rindunya *masuk lagu old school kejap*

weh tolonglah
sehari je
sehari je.
kalau boleh hari yang kita lepak gelak sakan makan ramai ramai pegi mekdi, makan mac besar, dabelcisbeger.

tak pun masa aku engkau dia dan semua menyamar jadi hantu ?


ataupun zaman sepak terajang antara kau dan aku
lepak after kelas. belajar . belajar lah konon


argh aku rindu. aku nak balik
aku jealous dengan korang, korang pulak jeles dengan aku sebab dah abis sekolah kan -___-


semua dah ada kawan baru, tinggallah aku terkapai kapai keseorangan di sini
LOL
oke fine, aku pun banyak kawan baru jugak *taknak kalah*
sayang kawan baru jugak.
haha tapi aku sayang korang semua ketat ketat


okay dah tengah malam otakku mereng salahkan biochemistry. aku sayang engkau encik profesor karbohaidrattttt.

3 comments:

nikqistienna said...

semua rindu sekola weh bila dah masuk alam university ni. diorang tu yg still sekolah memang tak sabar nak hbis sekolah sebab dah penat nak bangkit pagi. tapi diorang akan rse gak ape yg kite rasa. jum panggil doraemon minta patahkan balik masa

nur hanina said...

itu lah pasal
kite tanak abes
dorang nak abes
hahaa
kau la mintak tina kau kenal doraemon kan?haha

adilahalim ; said...

argh sudah lah kak nina, hasutanmu takkan berjaya ! lala still mau abes skola cepat2. haha :D


*okay tapi mmg betul la, terasa macam syahdu gila mjelang hari2 terakhir persekolahan ni. wuwu :'(