Friday, June 25, 2010

;((

Diorang kata budak ksp ni asyik jalan jalan je

pergi siwa diorang
pergi cairo usung satu ksp pun diorang jugak
reunion dak perempuan tu pun ksp lagi
abes periksa jamuan section 2. ksp+ikip pulak
balik malaysia ada lagi reunion ksp kat pahang, cherating


tapi tapi tapi
tahun depan kalau susun ikut nama
dah tak sama dah
ada lagi ke reunion? -___-
dah lah aku susah nak kawan ngn orang
nanti diam je dalam group. tak boleh bising bising dah
pastu pastu pastu budak rumah semua section lain lain nanti
nak pergi kelas pun susah
pastu tak dapat hang out selalu dengan kawan kawan lama
pastu pastu dah tak best dah
nnt aku dah tak suka duduk egypt dah



please please just stick with this arrangement pleaseeee
jangan lah tukaaa ;((

5 comments:

aishah na'ai said...

ninaaaa!!rsau gak sem dpn cmne rrr..

nur hanina said...

tu lah echahhh tamauu tukaa huwaaaa

hanif hafiz said...

bagusla boleh kenal org len pulak..xde la terperuk ngn ksp je..

Asilah Mahmod said...

wehh rumet ko ni.. da nak berpisah nnti tak sedih lak? huhu

tanak kawan nina~

nur hanina said...

hahaa tapi adoy susah nak explen mcm maneee

waahhh nak nanges ni taknak bepisah ngn asilahhh~