Sunday, February 28, 2010

campur tolak bahagi darab

The goddamnweek has finally over



aiish setelah meratap pemergian laptop tersayang selama lebih kurang seminggu
aku abadikan semula engkau di atas meja kayu tajaan mara ni

-___-



aku tak ada lah rindu sangat nak online
*okay aku tipu hari hari aku rasa macam nak menanges tengok orang online*
tapi wtf kan,
pegi mati lah diorang. haha asalkan aku bahagia
*ok aku tipu jugak. aku tak bahagia pun -__-*



aku jealous nak mati rasa macam nak tembak tembak sema orang sebab jealous dengan budak budak tahun lain yang cuti lepas exam
manaa aci siyot korang cuti enjoyyy kitorang cuti pegang buku T____T
tsk tsk *menangis sambil guleng guleng.*

ketensionan exam ni rasa macam kepala aku dipecah pecah pecah pecah argh.

ok end. karang kalau aku cakap pasal exam teremoshit lebih pulak
mulalah ada orang mengomplen, kau ni emo je lebih nina.
apa lah dosa aku kan T_T


apa lagi yang menarik
oh ya, sambutan maulidur rasul
ok ini first time aku sambut dengan bermaruah
i mean dengan betul betul insaf
sebab sebelum ni kat sekolah kalau ada sambutan maulidur rasul aku pergi..
ermm, aku pergi....

entah la tak ingat pulak macam mana sambutan dulu sebab tak pernah ambik kesah pun

tapi pergh insaf jugak lah
terasa macam jauh -__-, jahat?
ok ok fine nasib baik aku tercampak kat egypt ni
kalau duduk kat malaysia tak tahu lah nak jadi macam mana. -__-

yang penting sekarang
aku rindu makanan malaysia
rojak buah laksa mihun sup, char kuey teaw manaaa?
ikan steam pecal sambal petai
tempoyak, tauhu.
hah ambek kau semua makanan tempatan keluar.
LAPAR T_T


last but not least.

aku rindu sekolah
sumpah rindu gila
memang terhebat lah. tada sapa boleh lawan geng geng sekolah dulu
kawan kawan sekarang macam seorang, seorang semakin jauh.
bukan semakin dekat -__-
semua fikir untuk diri sendiri. adoy
ye lah daripada sekolah rendah ke sekolah menengah kawan sama je kan, duduk pun dekat dekat apa apa pun buat sama sama.
sekarang ni sorang sana sorang sini. semua ada perangai masing masing


tutup mata. bukak balik.
aku harap bila aku bukak mata masa kembali zaman dulu. baru aku boleh senyum sepanjang masa
bukan menangis hentak hentak kaki hari hari masa bangun tidur T___T

ok end. benda takkan terjadi. terima kenyataan, move on
move on, ohoi aku ingat hari tu aku dah move on dah, tak rupanya.
enough membebel
pergi belajar -__-

3 comments:

Natasha Athirah said...

nina..
waaaaa..
tanak jauh gak ngn awk..
but hey,
although the sea separated us,
but you still in my heart oke..
xpenah kuar pun..
hehehe...
love u till death..
insya Allah, kita ada rzeki,
we can see each other again syg..

waaaa...
sob sob..
love syg!

hanif hafiz said...

best x nak exam.
;p

kami bercuti xperlu bawak buku2 ni.
xpenting kot..

bagusla 1st year.
mude2 lagi dah didik diri sendiri supaya rajin membaca.

nur hanina said...

heheee exactly sha
thanks a lot
love you too :))
lets gather during this raya oke along with everyone else
Gosh i miss you guys so badly


cheh hampeh hampeh
tape tapee bagus jugak bace buku
dpt tambah ilmu
hee betul betul harap saye kekal membace lah.gaga