Monday, February 8, 2010

mode: post yang agak touching.




*pasrah*



Aku bangun pagi dengan bunyi bising tawa riang di luar

"ahh g mampos aku nak tido". lantas menarik saratoga dan membenamkan mukaku kedalamm ketebalan saratoga yang mengasyikkan.

tiba tiba

"nina aku nak pergi dah"

'aaaaaaaaa? nak pergi dahhh ke? huwaaa"



***


Hari ini dengan rasminya mereka berangkat ke sinai.

kawan baik, teman sebilik, teman serumah

aku ditinggalkan terkapai kapai sendirian tanpa arah tujuan
hilang erti hidup, hilang makna keindahan

Aku tak sanggup menanti detik detik waktuuu mereka kembali.


Jangann tinggal daku,
oo dewii or juwitaaaa.

di saat ini lirik lagu p ramlee terngiang ngiang di telingaku.

aku tahu aku harus tabah dalam menghadapi 4 hari yang panjang ini

sehari kurasa bagaikan setahun lamanya menunggu tibanya oh bahagia


lagu kedua yang menggambarkan perasaan aku saat ini, tika ini, detik ini.
aku cuba menahan air mata dari menitis *okay ini hiperbola tapi so what?*



p/s: asilah kurang ajar kau. aku dah cakap jangan bawak boncet kenape kau degil sangat niii!!
bawak senyap senyap pulak tu. tinggalkan note je. takpe takpe kau balik nanti siap lah. ahaha!


ni boncet dengan bubu.

p/s/s : korang, jaga diri elok elok. Jangan tinggal solat, jangan lupa doa, panjat tu baca doa banyak banyak, kuatkan hati, teguhkan azam. aku tahu korang boleh. *bajet baik kejap *


okay lah nak sambung meng-whatever-i-was-doing :)) have an enjoyable trip weh! tatatatataaaaa :DD

dah panjat dah la weh tak jealous pun korang pergi ;p

8 comments:

hanif hafiz said...

tawla fly awal

nur hanina said...

haha tade niat pun
gmba tu utk sedpkan hati yang sedih sebab kene tinggal xD

hikmah kembara said...

salam ziarah..... :)

nur hanina said...

salam ziarah jugak :)

hikmah kembara said...

wsalam nur hanina....... :)
selamat berkenalan ye....... :)

nur hanina said...

hee slamat berkenalan!

nikqistienna said...

gila comel boncet dgn bubu kau nina!! :)

nur hanina said...

bukan la
bonceet kawan aku punye
bubu aku bagi hadiah bday roommate aku lg sorang. hehe