Friday, October 22, 2010

bila hati gembira


Bila time exam bukan main, pukul 10 dah tak boleh nak bukak mata
Bila dapat can meronggeng dah pukul 2 pagi pun fresh lagi,


Memang dasar manusia tak boleh bagi peluang.

Walaupun periksa banyak yang aku tak dapat nak jawab
aku tak faham kenapa aku masih boleh gelak sorang sorang dalam dewan periksa
hyper tak semena-mena?
Apa pun lepas habis periksa memang gembira habis padahal final module je pun?
Ada lah dalam, 8 kali setahun?
campur final sem, boleh la kira 10 kali final setahun?


Selamat bergembira semua
sebelum kembali ke mode exam semula 3 minggu lagi









Bila si buntal tanya pada si kurus.
" woi kenapa engkau kurus?"
"sebab kau gemuk lah, bodoh!"

*sumpah takde motif

4 comments:

AuLiA said...

bila hati gembira tepuk tangan (tepuk)!

siti hanisah said...

amboi sakan nina cuti satu ari naa~.
hek3
;p

nur hanina said...

clap clap.*
hehehe

mesti la bila lagi nak enjoy kann :P

silah said...

woii ngek. pe jadah kau buat kat jari ko tu gyahaha ;pp