Saturday, October 2, 2010

nak lepas boleh?

aku rasa pening.
aku rasa penat
aku rasa benci


pening bila masuk lecture yang aku tingal satu minggu,
rasa macam aku tak boleh nak faham?
bile lecturer mula main soal soal, soalan yang aku tak pergi kelas diaa,
tak study lagi? lepas tu point dekat aku tanya soalan
bila ada yang dapat jawab dengan yakin? tapi aku masih terpinga pinga
Bila kami tak dapat jawab
"you didn't do revision/? study the lecture day by day!"

macam mana nak study lecture by lecture kalau lecture pun aku terlepas?
sedang fikir macam mana aku nak cover lecture dan practical yang haram jadah, banyak nak mampos?

dan ya, periksa semester akhir dalam masa 2 minggu lagi.
terima kasih semua


Penat bila kena kemas rumah
Jejak sahaja kaki di rumah dari lapangan terbang kami terus mengemas.
Mengangkut washing machine, meja meja, kerusi, almari ke tingkat 4 bukan mudah
mengganti mentol sendiri, urusan internet dan segala macam
lagi lagi ada sahaja anjing yang hidup di atas rumah kami, seakan menunggu untuk mengejar?


Benci bila semua bergelak ketawa, tapi aku masih lagi tidak dapat menerima hakikat yang aku dah sampai,
tapi hati aku tak ada di sini.
terbang melayang layang entah ke mana
mood untuk gelak tidak wujud sama sekali
biarlah kau semua bergelak ketawa
biar aku dengan dunia aku sendiri

7 comments:

MOHD UZAIR NORDIN said...

Sabar ek..
Kite mengalami bende yg same...

MOHD UZAIR NORDIN said...

Sabar ek..
Kite mengalami bende yg same...

nur hanina said...

ahaha lega hati aku kalau ramai jugak mcm aku :P
kau pun sabar ek

Izyan Hanis said...

rileks nina..
tue perasaan same yg kite rase time baru sampai alex..
dgn umah nye..deg pegi lecture pening2 lalat + penat..
tgk dak private dah ade notes / something to read sedangkan ditangan kite kosong...
rileks.. bertenang.. biiznillah. allah permudahkan urusan kamu.. :)

smile, and the world will smile with you...

DAN said...

if you can walk, you can run ninot. believe is what all takes. if you think you can, you can. and if you think you cant, you're right. its all about mindset anyway ;)

Nadirah said...

go nina go!
anjing tu koe campak je masuk gaung..

nur hanina said...

thank you iezyy :))
tu lah kite ni mengeluh je adoy
good luck jugak iezy kita tahu kita semua blur :P

i know danot and it all seems to be okay now, i think
thank youuuuu :)))

yeah nad kau datang sini tolong campakkan dia boleh tak tension aku ngn si bobby niii haha