Sunday, October 10, 2010

post di tengah malam

well living in egypt taught us to be, um creative?
so,
jeng jeng jeng!


as you can see, we made our own so called takal?
haha yelah dalam ayat ayat cinta tu tak pun yang orang arab selalu buat tu mcm takal atas bawah kan.
So disebabkan rumah aku dan housemates lama aku depan belakang je
and there's no other way to go to their house unless by pusing jalan jauh since jalan yang separate rumah kitorang tu macam tak boleh jalan
Even nak pass satu barang pun kena jauh jauh
and it just seems stupid to do so,
especially for lazy brats, like us. gaha.

okay so the idea just came dannn cheh terciptalah invention ini.
dengan menggunakan tali berapa genih sahaja dan bakul ex-taruk sabun sabun :P

Penat doh nak baling tali tu bagi kena rumah diorang. banyak kali cuba baru dapat.
di mana ada kemahuan di situ ada jalan,
finally proven:P

*sila abaikan baju baju yang tersidai. as it is not mineee! ^ ^"




oh yeah module 7, infection and immunity
memetik kata abang senior yang aku curi dengar tatkala dia berbicara bersama temannya di library,
"ooh infection immunity ni senang je oh.
tak susah pun nak score!"
*something like this. heck, i dont remember the real one as im not that good in memorizing. tett

abang abang, apesal saya rasa susah jugak, ek? = ="


as much as i hate admitting, echeh.
i am now much better.
dah settle down,
dah cool
dah tenang
dah gembira
dah bahagia.
dah dah segalanya dah.


except about a part of two which drive me insane, but still, i like it. yeah yeah.*both big grin and evil laugh. gahaha


p/s: Happppppppppppppppppy birthday my dear bff yang sangat bajet + gedik + mengada + malas + annoying + immature yet baik + rajin jugak + bengong + mereng. :D

Have a blast!

p/s/s: first time berjaya tidur dengan kuantiti yang berpatutan. lol

3 comments:

Izyan Hanis said...

nina...
ape fungsi ur new invention uh?

maaf, sy xberapa paham.
lembab sket. huhu.. :)

p/s; betul. susah nak igt module 7 ni.. tapi.. nina kan dak excellent. :) boleyy punye.

nur hanina said...

haha iezy dia macam takal
nak hantar barang
guna bakul tu jelaa :P

silah said...

aku paham intervention kauu tuuhh hahaha cool laah nina!