Saturday, February 28, 2009

rindu pulak








bangun pagi gosok gigi cuci muka pakai baju,pegi kelas blaja anatomy balik rumah suke hati *nyanyi ikut rentak iklan kodomo lion*

ari ni blaja pasal arm ngn forearm. pasal basilic vein, cephalic vein, dorsal aspect of artery whatsoever i bet you dnt want to know about that
dont put a burden in your head like i have to put in mine.
then amy shifa and i went to bbq eat chicken barbeque what else right?

pstu balik chat ngn aina ngn tash. i miss you very very strong la wey. haha dah la lepak nz tak ajak aku sumpa ngeng

aku rindu malaysia weh.
aku rindu nak skola,aku rindu nak gaduh ngn raje ngn aiman pstu wat havoc kat kantin
aku rindu nak lepak merempat bace buku kat tepi tangge ngn ban tasha tika kembar ena milah
aku rindu nak main sepak sepak main kejar kejar ngn tan
aku rindu nak pukul ban
aku rindu nak jalan jalan naik kete afif ngn raes
aku rindu nak kutuk kutuk makcik kantin yang jual makanan tak sedap
aku rindu nak ckp ckp ngn habib ngn syafiq
aku rindu nak dengar citer citer hebat firdaus
aku rindu nak gado ngn irfan and 2-2 slalunye tanak mengalah-.-"
aku rindu nak jerit jerit dlm kelas sbb kt sini aku takleh jerit sbb aku segan-.-"
aku rindu nak bile jalan jalan je tego je sesape lalu sbb sume orang aku kenal tapi kat sini harapan ar aku nak tego an besol ah aku kenal
aku rindu nak naik komuter pegi times square ngn kembar ngn tika las las sesat smpai ke last stop of the komuter-.-"
aku rindu nak balik skola awal pastu g padang main buaian ngn panjat pokok tangkap2 gmba
aku rindu nk main buaian time tengah hujan lebat lebat pstu jerit cm org gile ngn aina ngn iemad
aku rindu nak lawan ngn nicholas sape dtg tusyen paling awal kene blanje mcd
aku rindu nak g jj ramai ramai smate mate nak tolong afif khairi beli jam
aku rindu nak hang out ramai ramai
aku rindu nak lepas surau bajet nk study pstu sembang2 ngn smira ngn zue ngn tika ngn ena ngn milah
aku rindu main masak masak ngn raudhah ngn hannah ngn nisa
aku rindu nak msg msg ngn amer sebelum tido.
aku rindu nak kacau tan ngn milah dating pastu saje je buat tan sakit ati nnti die mrajuk ngn milah gedik gile.
aku rindu plak nak gaduh gaduh ngn haiqal
aku rindu nak gayut ngn mea and hang out ngn family die
aku rindu nak dengar fly.fm
aku rindu nak tgk starworld, star movie, hbo, cinemax, axn, E!, channel [V], MTV, tv3, ntv7. pendek kate aku rindu nak tgk tv
aku rindu kene marah ngn cikgu takpun dengar penyutua membebel bebel time assembly
aku rindu nak wat rumah hantu though penat die agak upper higher above normal level.
aku rindu nak tido dalam bilik aku
aku rindu nak makan makanan melayu
aku rindu semua benda








p/s: ooh duduk sini pun best la jugak walaupun tak sebest duduk kat malaysia. haha.





and yes da pakai tudung pusing pusing- pakai gune webcam je:D sian biha duh



5 comments:

fatynlicious said...

ohh u kat sana tetiap hari makan ciken chop je keh?

mahal tak cam harga kat mesia neh?
hhe

Irfan F-one-R said...

hahah.. kekantoian berlaku... main msg2 yer... lalalalalalalalala...

nur hanina said...

keco ah kau fan
aku tulis pape paasal die pun nnti korg majal.heh

ooo bkn chicken chop ar
die cm ayah bakar ngn ape ntah
tade sos black paper ar.
ahaa tapi sedap gile ah:D
harge kt kedai kitorang mkn tu mahal la sket sorg dlm rm 12 tapi bukan makan ari ari kt sane
hehe mahal sgt slalu masak je kedai lain murah je restoren tu je mahal:D

Qistienna said...

nina...........................
bile kau nak balik sini haa? :(

Puteri Sepi said...

weyh..

utlk pengetahuan semua...

aku nk buat correction cket..

slip yg kitorg pegang tu bukan slip result SPM yer

tu slip nak amek peperiksaan SPM :)

pastu, umah aku jugak jadi background yg menginatkan kita semua ngn memori best2 tu kan? ;)