Saturday, February 7, 2009

tengah malam

ooh aku terasa nak berbahasa malaysia pulak ini hari.
hidup aku bosan nak mati gile sial bak kate pepatah sediakan payung sebelum hujan.
aku mau blaja tatau mau bace ape.
nak tgk movie tade mood.
ooh baru tgk superhero the movie tadi cite die agak mcm bangang la abis 25 pound aku.
gahahh ari ni aku sangat sakit hati dekat semua oranggg.
yeah aku mmg emo so what ?


patutnye pagi tadi ade sukan tapi dengan penuh bersemangat aku call akak senior ckp aku sakit kaki tak boleh turun tangge. Memang la aku sakit kaki tapi hiperbolalahhh kalau smpai tak boleh turun tangge padahal semalam makan bbq pstu g jalan jalan kt mahattah oke je. Tade mood plak nak pergi dahle kene pakai baju kurung leceh betul name pun sukan ngeng je.
so aku pun menggedikkan diri smbung tido smpai pukul 7 kut.


di sini aku mengumumkann disebabkan nabihah slalu cakap pasal seorang manusia yang diberi name sh* bukan name sebenar, aku pun dah asyik pikir pasal die. hahaa takut terminat plak bahaye tu. Jejake tersebut agak kachak la tade la kachak gile tapi boleh tahan ah. hahaa mase memule jumpe dlm klas tu cm ooh oke je bile tgk balik rase mcm takdelah hensem sgt pun tapi lepas g dahab ni rase die cool plak tapi smpai kt rumah balik aku lupe muke die cane. so takleh nk wat conclusion terakhir. hensem la agaknye smpai diorang nk cilok gmba itu mamt taruk dalam pendrive. i dont want to be a stalker aku tanak tgk gmba tu!

lately aku sangat rase nak balik malaysia sebab aku rindu nak makan tomyam dengan kerabu mangge kat blue corner. dan aku slalu tak tau nak buat ape kat sini. duh kalaula boleh balik kejap pun jadi lah weh. aku lost gile nak mati gile sial.


p/s: Bannn tamau kawan kau patahkan gelangg aku kau tak sayang aku!!!




2 comments:

Th3 Fosak3n said...

jom2 kte blk msia!tp musim panas la...

iemad said...

nina!!!!!!!!!!!!!!!

lama x nmpk ko

mesti mkin gmok dah XD

jaga diri elok2 :)