Thursday, January 7, 2010

Green Plaza

ah aku bosan bila internet lambat

aku bosan bila tak tau nak buat apa

aku bosan bila tak tahu nak makan apa.




semalam pergi green plaza : avatar

nek : apa yang bes 3d? tak bes pun?

nina : best laa nenek. aku boleh main tangkap tangkap lagi. lawaaaaa doooo *jakun*

Kemudiannya

nek: Kau tau tak weh aku pakai terbalik do. orang arab tu tego aku tadi . tapi time tu lagi 5 minit nak abes. lawa gila doo. patut la aku pelik tgk korang excited aku tengok tak lawa pun. argh rugi 25 genih aku nak tgk lagi sekali!.

Mira: laa ye ke? patutla nampak nek tido tadi! orang lain semua khusyuk

nina : ROFL. *betul, aku mmg nak gelak sampai terguleng guleng*



p/s: lain kali kalau nak jual spec 3d sila buat manual bukan semua orang reti pakai . gaha

p/s/s: lebih kurang mcm tu la perbulan dia tak ingat sgt weh otak aku bukan otak komputer -_-


lokasi : pizza hut green plaza

Nina : Asl dia tak bagi aku gelas? waaa nak gelas jugakk.

Nasuha : Dia sengaja tak nak bagi la. dia nak kenakan kau tu.

Nina : taklah dia terlupa kut. tak sedar

Masa nak balik./


Mamat arab bagi gelas tadi : #$%^&*((*&#$%^&*()*(&^$%^asdfghj;kjh

Nina : ooh hehee okay okay thank you!!



Nasuha : Kau dengar tak dia cakap apa tadi?

Mira : Dia cakap my wife my wife kan?

Nasuha : Dia cakap goodbye my wife la tadi! betul la aku cakap! dia sengaja taknak bagi gelas kat kau sebab nak suro kau mintak

Nina : what the tutttttttttt. aku ingat dia cakap "thank you please come again !! sbb tu aku jawab okay thank you!!" -___-
Anis : Nina, aku nak jadi madu kau boleh

Nina : boleh boleh. hensem jugak dia tadi.



LOL aku ckp je lebih tapi tak minat la weh pak arab. saya mahu lelaki melayu xD


4 comments:

nikqistienna said...

nina! kau kawin ngan pak arab tak ajak -____-

nur hanina said...

haha kalau aku kawen da lame aku ajak xD

serunaiklang_91 said...

cis.nina~

aku nak gi tgk lagilah.,,hehe

tapi kad bank hilang:()

aishah na'ai said...

lwk pkai spek tbalik..