Monday, June 13, 2011

banyak banyak

I have to say that im starting to like my new section.
the only all-girls class in the second year and its fun!
i mean, boleh bising bising. kecoh kecoh
im not saying kelas ada lelaki tak best.
but not as fun lah. tak payah nak jaga jaga hati sangat semua otak sama je. kan kan?


waiting for the lecture. sedih je semua kena bersila atas lantai = =





hari ini kami maroon :)





and yes aku dapat banyak gila cokelat minggu ni (!)
hasni bagi, lepas tu menang thunderbrain lagi. tambah sudu satu. still tak faham motif sudu tu.-.-"
esok dia yang dedications tu aku dapat cokelat kak eiffa dengan kak zana bagi. lepas tu ferrero pulak. balik ada orang belaja milka. tapi orang tu makan 1/5 cokelat tu tinggal kan aku dua row jelah kan. = =

macam best je bagi. dedications tu passing time lecture. mana lah sempat nak tengok semua = = tak dapat bagi sape sapee? by the time aku tanya " nak order!!" dia jawab "tak boleh dah!"
T.T

bila orang tanya "nak cokelat ke bunga" aku dengan serta merta jawab "cokelat!"
tapi sebenarnye jealous jugak tengok orang dapat bunga kan. hehe.
ehem ehem. perempuan je eh boleh bagi kat perempuan. :)

hehe sebab aku pernah cakap "bestnyee kalau dapat bungaa ;"("
jadi bila tak dapat kena lah perli kan.
paling sedih bila aku kena banding dengan nora elena pasal bunga ni.

"nora elena asik dpt bunga je tak mcm awak tade org nak bg bunga"

sedih tahuu.



yummyy :)


Pergi fathalla keluar duit je tapi alang alang tu mengada nak berjalan jalan.
dah lama aku nak cari cincin. hehe tangan rasa kosong je tak ada.
cincin aku yang ada dah hilang campak pergi mana tak tahuu.
bila jumpa yang cun + murah memang seronok habis
borong pulak. semua kedai aku masuk.
yang penting, murah gila babssssssss(!)

dari kosong terus penuh hehe :)

balik macam biasa aku pasang laptop
tapi aku tengok laptop aku ni pelik semacam pulak.
lama aku tunggu screen blank je. ahh nak menangis aku tiba tiba.
terfikir nak bedah tapi screwdriver tak jumpa penah aku cari dah tension dah
sepanjang petang aku tidur peluk laptop . hehe bajet sedih sangat lah.
tapi aku dah pasrah dah. dalam hati happy jugak laptop rosak tak ada lah melagha sangat exam nak dekat ni..
tapi assignment macam mana? practical?

tapi berkat kasih sayang aku peluk laptop masa tidur
esok dia aku pasang.
jeng jeng jeng. terus sihat.
i love you baby. muah muah :D


disebabkan toilet aku tengah banjir. aku tak dapat lah nak keluar hari ini
kena duduk rumah tunggu plumber.
balik balik piqah cakap
"nina ada orang bagi"


weeeeeeeeeee aku dapat bungaaa !!
seronok :)
tu lah jangan nak ejek orang sangat. kan orang dah dapat :) wee. suka suka
terima kasih banyak banyak
sayang orang yang bagi ni :D







and btw. aku teringin dah lama nak makan nasi goreng belacan ni
tapi tak ada cili merah . tak ada kicap cair.
sekarang dah ada. jeng jeng jengg.
dapat lah aku makan dengan berseleraa. :) wee i loike :D




banyak pulak aku membebel. exam minggu depan. ready? besol lah! doakan saya ye semua :)

1 comment:

ainaa said...

nina. aku rasa ko makin feminin :p