Monday, March 16, 2009

tagged by tina.:)

adakah anda suka blogging ? kenapa ?
saya suka blogging sebab saya jeles orang lain boleh main tulis tulis saye pun nak tulis tulis jugakk:))

Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5.
blog semuaa orangg sebenarnye tapi kalau 5,
-natasha
-mas
-tina
-fatyn
-syiqa

Upload 5 gambar followers yang anda suka.Dan describe it.

* tidak semestinya orang yang anda nyatakan di atas.*




ini tina. walaupun kami tak pernah jumpa saya tau die baik dan best:)



ini pulak fatinn. kenal die kat myspacee

ini tashaa die baik dan caring.i miss you so much la tasha!


die mas. dulu die duduk doha baru balik taun lepas.;D

ini saye dan aina dan sab. tapi sab yang follow saye. die baikkk.

Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?

oh mesti lah nak tapi tak jumpe lagi malangnye.hehe

Taken or single? Mana lebih bagus?

single and unavailable:D. ntahla single la kut. kecik kecik lagi tak boleh bercinte.gaha

Pernah tak cinta anda tidak dibalas?

ooh mesti la pernah. hee

Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5.

-bijak

-hebat

-kacak

-baik

-caring.

Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?

ooh skarang tengah blaja.lagi 6 taun abis. nak kawen time housemanship lah kalau mcm tu.hehe

Nak berapa anak?

ntahla tak kesah pun.

5 orang bertuah yang anda ingin tag :

malas nak tag sesape.btw thanks tina!:D

5 comments:

Qistienna said...

tq tq, no biggie.
once again! jeles ngan kau study kat sne :(

Natasha Athirah said...

alamak, my muke cm funny je...
hehehe..
love u too cyg..
forever and ever
for better and for worse..
hehehehe

fatynlicious said...

hehehe
sis suka tag yang ni
and bole sis curik?
hee

nur hanina said...

curi la silekann:))
ahaa

fatynlicious said...

thanks adek.
jaga diri baek2 kat sana