Tuesday, March 31, 2009

tagged

Biodata

1 . Which school did you go to ?
SK Taman Melawati 2, SMK Seri Keramat.

2.What classes were you in ?
Darjah 1 tak ingat 2 iltizam 3 lazim 4 ehsan 5ehsan gak kut 6 wawasan. 1 2 3 akmal 4 5 beta cyber 1

3 . What was/were your fav lesson(s)
Mathematics english chemistry and biology:D

4 . If you could remember , what time was your recess ?
10.15. 10 minutes earlier because i was a prefect;D

5 . List down your favourite food / snacks
Makanan melayu yang da berbulan aku tak makan.


Style

1 . Did you have a nickname way back in high school ?
-nanomon (ainaaa yang bagi) nea (mea bagi):D

2 . How did you wear your socks ?
bukak almari, amik stokin, pasang kat kaki.SIAP!

3 . Have you been suspended due to the way out you put on your uniform ?
oh not suspended lah but kene denda.white uniform with black shoes. prefect uniform with white socks, no nametag, no lencana tak pakai kot time tugas .pakai inai and sometimes kuku panjang.ahaa yang lain tak ingat

4 . Were you given plenty of reminders about your appearance ?
erm cant remember any

5 . Who did you look up to when you were in high school ?
oh ntahla

Punishment

1 . Name one memorable scene where you were punished in front of the whole class .
alah tade yang malu pun sebab time kene dende pun sume orang lain kene dende jugak.aha

2 . How many times did you skip class ? What were you doing ?
how many times? uncountable! selalu sangat.haha tak gune punye student-.-'

3 . Give one scene where you escaped from being caught / punished .
oh bawak handphone ngn mp3 ngn cd ngn comic g skola. semua terlepas sebab aku pengawas;D pandai pandai cover la beb. oh and datang skola lambat pastu takut kene marah pegi lepak surau smpai perhimpunan abes.hehe banyak lagi tak ingat.

4 . Did you vandalized any school property ?
oh sikit sikit ade lah.:D

5 . Did you ever make any teacher cry ?
I dont think so

6 . Who were your favourite teachers ?
All teachers are my favourite.

7 . Describe your DM ?
wth?

8 . Who was the funniest / weirdest / loudest teacher ?
ramai sangat malas nak list.haha

Social circle

1 . Were you popular back then ?
sudah semestinyee:D hahaa no lah i was just an ordinary student:D

. Were you in a big group of boys / girls or small onesmixed
a big big group:D

3 . Who were your best friends ?
best friends: mea aina milah tasha smira zue tiqa syiqa nisa raudhah ban tan syafiq afifs raes amer habib firdaus irfan raje faten fatehah dan lain lain.

4 . Did you and your friends have nicknames ?
-some of them

5 . What were your favourite of you and your friends ?
sembang sembang cite cite blaja same same( right!) hang out lepak lepak.haha semua benda


Co-curricular Activities

1 . What type of CCA were you in ?
banyak sangat

2 .What did you have to bring to your CCA ?
bawak diri sudey

3. What did your CCA required to do ?
do i sound like i care?

4 . Got injured ?
heck no.oh time sukan je:D

Closing Ceremony

1 . How did high school changed you ?
in many ways. life in high school was my best memory.

2 . Sing one verse of your school song
do we even have one?

3 . What was your favourite question ?
weh jum kuar nak?hehe

4 . Who / what will you remember from your high school ?
every single thing that happened.:D

4 comments:

Irfan F-one-R said...

biodata no 4

selame 5 taun aku blaja kat smk seri keramat.. aku tak penah tau rehat pukol baper dan abes pukol baper.. wahaha.. hebak tak aku??

style no 1

ade lagi sorang.. amer panggil kau madonna.. wakakaka.. hanina > honeyna > maduna > madonna

punishment no 5

ah.. kau penah.. wat teacher kb touching.. bukan ngan kau jer tapi sumer pengawas dlm kelas.. psl skip kelas dier.. mungkin die nangis atau tak tuh aku tatau.. huhu..

closing ceremony no2

setelah lebih sedekad skolah se keramat bertapak.. aku rase nih skolah pertama yg tiada lagu skolah..
sampai abg ngan akak aku gelakkan aku psl skola takder lagu.. hahahahahaha..

tetibe aku pun terase nak gelak same.. ngehehehe..

fatynlicious said...

wahh cita skolah dia dulu

agak nakal eh adik nina kita yang terer sowang ni

hahaha

rasanya sebab dia jadi perfect so tada la dia terkena sgt ngan denda suma

kalo la kan dia student biasa ja

pastu notty plak,

mau kena buang skolah ni
hahah

nur hanina said...

ala kau mmg ar tak ingat.aku aina ngn syiqa jarang gile nak mati miss rehat mane boleh lupe.haha

haha alamak aku tlupa la weh maduna.
haha nnti ah aku edit tgh malas ni
hehe

ooh haah pasal tcher kb pun aku lupe
tapi aku dah g mintak maaf kan.hehe

agak sadis ar skola oh tade lagu
kalau ade mesti tak sedap an.gaha kejam gile aku

hhehee kak fatin, banyak lagi crite hebat saye time skola dulu tak cite je kt sini.
haha skola menengah kan skali seumur hidup kene ar banyak wat jahat bagii jadi memorable.ahaha

saye nk resign dulu pengawas tak boleh plak, sape suruh tak bagi an, kan da kene.hheehe

Puteri Sepi said...

weyh nina

jgn la bgtau sume org yg kita 3 org x leyh miss time rehat tu

wakakakaka...

kan kita 3 org slalu gado, spe yg nk bgtau cikgu yg kita nk g rehat,kan??

last2 ko jugak yg kena bgtau

agaga

kelakar la..

pastu, kan aku touching mse ko ngn aina g rehat x ajak aku.. (walhal dah berbuih mulut korg ajak aku.. aku je yg wat2 x dngr :P )