Monday, May 18, 2009

kehidupan

It's been so hot since the last couple of days and i mean it

Damn hot

uhm well summer baru je start tapi panas nye, alah mcm bangangg gila kut.bahang dia sangatlah menyeksakan panas Malaysia lagi bes kut panas sini DRY gila
and the 'good' thing is, there's no fan in my room,
okay there's one bloody fan belongs to AQ and we havent return it back
salah siapa? sapa suruh tak mintakk balik aku hentamm lah sementara masih ada:D
but that bloody fan is so small and slow, tak rase sangat pun.
well, better then nothing kan luckily baba has been very nice blanja kami satu kipas di ruang tamu ahaa but since my ex-housemates moved downstairs, we seldom hang out in living room nomore. so there's no point putting a fan there, kan? haish not that i sleep there or study there or what.


well i forgot to tell you,
now i have my very ownnn room!
yay yay haha kami main undi undi siapa duduk bilik share and siapa duduk bilik sorang
baling kertas ambil sorang satu siapa dapat / duduk bilik sorang and siapa dapat o kene share bilik and i got /
very cool right?
i can do anything i want without any distraction and i can dance dance and sing sing without worrying about terkantoi or anything and i can study peacefully. hidup ini sungguh indah, bukan?


ignore the books. i was studying:)


meja belajarku:D



and yes about the mara interview, saya berjaya!
:D it's great and i feel happy all my friends here who went to the interview berjaya. Alhamdulillah:)
But the only thing is, uhm we have to like actually do persediaan or whatsoever dekat kolej shahputra then barulah pergi egypt
tapi aku dah kat egypt? macam manaa?
haha so baba siraj will deal with pegawai mara mintak kami stay sini and get the scholarship anyway but well itu tak sure
kalau tak berjaya, we have to go back to malaysia and do the persediaan thingy for 3 months and start first year all over again here in egypt also but different university in september kut-.-'
haha menarik bukan? because if we stay here, we're going to second year in september also
going to waste one year there kan?
so im just going to wait patiently for the result and um, so ikut jelah:D
but i want to stay because i am starting to love love love my friends.

hee terharu tak? ;D

10 comments:

fatynlicious said...

wuish. tak ke membazir masa nak kena start sem all over again

nanti kalo takleh, try la deal ngan depa

mana taw.

diizinkan-Nya, dapat stay. hehe

Puteri Sepi said...

eyh

klau start sem baru, sme sem ngn aina!

=P

Puteri Sepi said...

btw, ko xblaja kan?

ko sje je provok meja study

walhal, kat laptop ko on9 facebook!

wakakaka

kantoi!

The Forsaken said...

ni bru bln 5 nk lg best ko tunggu la bln 8 nnt waktu tu bru ko kenal summer XP

bljr bnde ye ko bkak fb?ahakz

nur hanina said...

haha agak ar tu yg die bincang ngn pgawai mara td tapi result tatau ag kuar rabu ni
hee

syiqa kalau aku start balik aku g uni lain la bukan uni aku skarang.
and aku blaja lah! haha fb tu refresh kekadang je

tau lah weh
tu yg tatahan tu
skarang ni pun da tatahann
aaa tidak!

Aiman IX said...

ehh apsal housemate ko x letak ko kat kandang? haha

shifa said...
This comment has been removed by the author.
Qistienna said...

hoii gila besar doo bilik kau!! haha jeles nih! good luck weh :)

farah adiba said...

balek msia la nina..

tket da tmpah..kikiki

nur hanina said...

sbb kau yg patut duduk kandang la aiman
tina tak gune pun bilik besar duduk bilik sorang tak smpai sbulan dah kene balik!
ye shifa going to miss you lah:D
waa farah tamau balik!!