Sunday, March 28, 2010

i am innocent. i repeat, INNOCENT

Aku bosan. Tangan mula menaip blogger.com.

Scrolled down, scrolled down

Ternampak satu post menarik oleh echah berdasarkan perenggan pendek di dashboard aku dapat simpulkan blog echah masuk byte muslim.

*gelak berguleng guleng sebentar*

After about a minute i heard echah's voice over the kitchen

“Echah semoga berjayaaaaaa masuk pertandingan blog! Gahahaha * sumpa evil laugh*
“Blog nina the temptation kan?”
“aah asal?”
“Blog nina pun adaaaa!’
“what?!”
“ Tu ah gelakkan orang lagi!”
-________________________________________________________-“

*berdasarkan emoticon tersebut anda tahu bagaimana reaksi muka saya ketika itu*

@#%^*(^%$#$%^&)%$#$%^

Sejak bila aku bagi link blog aku wehhh!
Ini diskriminasi! Melanggar etika human right!

Pesalah harus dijatuhkan hukuman yang berat. (I dont even know who on earth gave them the link)

p/s: ketahuilah saya tak pernah mencalonkan blog sayaa apatah lagi terfikir untuk mencalonkan blog saya

I even went "gahahahaaa harapan lah aku nak masuk pertandingan ni memang tak layak nak masuk apa apa kategori pun" when i opened the alexmed team email yesterday -.-"

and note that saya tak boleh buat blog saya private kerana mak ayah saya juga membaca blog saya dan saya memang tak suka buat blog saya private. bukan ada apa apa pun dekat sini -__-

Anyway i am so sorry for all the confusions, i never meant for anything to happen. -_-"
dan kalau ada tersalah kata, terkasar bahasa atau sebarang ter ter ter ampunkan saya dari hujung rambut sampai hujung kaki wokeyyyy semuaaa? (:

and once again, i am innocent


sekian terima kasih

7 comments:

hanif hafiz said...

tahniah.
semoga berjaya

AuLiA said...

hahaha.. naseb2...

karakoza said...

Good luck LOL

aishah na'ai said...

semoge bjaye lam ptandingn blog plg islamik, berinformasi, n kreatif!! HAHAHA...

nur hanina said...

haha terima kasih semua
jangan risauuu saya takkan berjaya

same goes to you echah! LOL

The Forsaken said...

haha~dak mne la bg blog ko?

nur hanina said...

mane aku tau -__-
kalau aku dapat aku siat siat die.