Sunday, August 8, 2010

hari kawan baik aka hari bffs :)

semalam hari yang sayaaa suka
this is because i met all my bffs. oke tertinggal satu yang kat kelantan :P
at first i planned to meet mea and then milah but then mea stayed till night so die pun join pergi lepak mcD jugak malam tu.
First we went to wangsa walk mall, near my house.
Planned to go to klcc// mid valley at first but those places are boring enough plus we never went to wwm before so pergi sana jelah naik kereta, senang.
I dont have a bank card debit card blah blah blah
Bawak Rm sikit and duit dollar
cari money changer tak jumpa pergi jalan kaki pergi carrefour patah balik wwm semata mata nak shopping sama sama = ="


Pusing pusing sesat sesat tunggu kawan mea sorang sampai kitorang pun pergi shopping shopping.
wah beli purse baru sebab purse dah hancur. gaha
kat TLje pun. comel comel. daripada kat alex mase beli hadiah purse birthday mira tu dah teringin nak beli purse. dapat jugak :DDD




lepas tu masuk FOS berejam. keluar masuk banyak kali sampai dah malu dah T.T
Beli jeans dengan blouse jek. mea pun sama.
Balik tu mengantuk online kejap.
Tunggu syiqa datang ambil kitorang malam tu
Lepak mcD jumpe milah!! Rinduuuu :))
Thank you tan amer thohir yang datang jugak walaupun korang nak main futsal lepas tu:D
Thank you jugak milah baru balik PD terus datang :))
Hah ambik kau aina, nak sangat surprisekan milah kau balik. Penat aku simpan rahsia tahu :P
Kami tiga kawan baik >.<"
Lepas tu afif pulak datang. :D Lepas tu balik karaokee kat rumah
melalak sampai tengah malam .
So, list number 1 (refer to previous post), CHECKED! :D

2 comments:

cik.fatin said...

best kan kwn2.rsa hepi sgt.coz hdp ne dorg la slh sorg people dat around wif us!

nur hanina said...

ooh tepat sekali!
10 markah untuk anda! :DD