Thursday, July 7, 2011

arigatou ghozaimas :))

never had the chance to thank the person who gave me this :)
thank you. i was being such a jerk
i should have thank you sooner kan :)
im gonna put a lot of pictures of me and friends here, in alexandria.
becauuuuseee im starting to love it yaw.
im starting to love the pantai, im starting to love my new housee, im starting to love the new section (yes all girls section rocks big time. ive experienced both. do i need to explain more?)




and naz dapat hadiah aku. the odds is, aku pergi beli hadiah tu dengan dia pulak -______-"
hampeh. aku pulak yang tanya dia
"nas balang mana comel? balang ni comel takkk? comel kann yang ni"

and a little bit of

"nasss nak amik mouse mana? yang hitam ni ke kereta? ok tak? kalau dapat kau suka tak?"

lol sekali betul dia dapat. ok sorry kalau kau tak sukaa. kekekekeee



you recognize this thing? yes the small pink and some green ones. sampai tercampak dekat egypt baru dapat makan macaroon ni selalu dekat malaysia dengan bersusah payah cari tak dapat pulak. lol. tapi manis pulak = ="

and the last itemmmm in this post, the must-eat menu for me lah, at coffee roastery. chicken tandooori/ guess cannot let go of the mamak back in malaysia hah? :P but seriously lah suka pulak makan, tapi kena bawak blackpepper sauce pergi lah kalau tak harapan aku nak makan. and the white sauce pasta dia sedap. although aku tak suka sebab nanti sure tak habis, sebab you know how it is with this white sauce kan, aku order jugak, walaupun tahu makan beberapa suap dah give up :P


ok dah shut up nina. baru sedar final epidemiology lagi 3 hari. gila apa? gila gila. eh final lagi 5 hari. mcq lagi 3 hari ni kerja malas backspace. hehehe. gila cuak. = = jangan lagha dah. ok bye :P



3 comments:

silah said...

haaa rasa lama lak tak makan cafe rostery bila tgok gamba. nway, kira nasib baik la nas suka :D

Izyan Hanis said...

yeayy. letak la pic banyak banyak
baru besh!

nur hanina said...

care kau ckp mcm kalau kau dpt kau tak suka je silah ;( hehe

kekeke tgk laa nak taruk mmg la gambar yg tade hehehe