Thursday, July 28, 2011

frust menonggeng

OKAY SOOOOO EXAM IS OFFICIALLY OVER

the only weird thing is, i dont feel that excited
not like the previous three semesterssss. why?
i dont know perhaps ive grown up. gah perasan.

okok hidup aku sekarang, sangat menyedihkan, bermulaaa minggu lepas
habis exam cvs, air tak ada . *sobs
kalau kejap kejap tak apa
ni langsung! naah nada nil zip zero nothingggggg
aku pun terpaksa lah menumpanggg rumah orang
bajet nak tumpang kejap lah bajet kejap je air tak ada
ni FINAL DAH HABIS AIR TAK ADA LAGI APA CERITA?
nak puasa gano? hishhhh


makan free, masak pun tak. erk sekali je :( menyemakkan rumah orang, menyepahkan rumah orang, memanjangkan queue nak mandi. membisingkan rumah orang. anything else you wanna add?

habis psycho balik rumah dengan harapan air ada, tapi bukan setakat air, elektrik pun tak ada :(

doakanlah air ada sebelum puasa kalau tak aku meraung. tak tipu.


ooh lepas exam tadi aku melantak . well, itu kan rutin harian

makan lah sini. sedap :) kut. kena pandai pilih lah. yang penting kenyanggg :D




Peking, downtown, Alexandria :)



Pemelantak #1

Pemelantak #2 *abaikan tudung yang horror sepanjang gambar :)

Siapa nak mandi swimming pool tengah alam ni ?

Fried fish with mushroom


Beef sweet chilli

Mixed vegies with mushroom

Muka tak berapa nak teruja nampak makanan -.-" *padahal dalam hati ..

Muka sangat teruja nampak makanan


Hasilnya..




dah reti pakai chopstick sikit. sape ajar sape ajar? :P

6 comments:

Hasyimi said...

bajet makan mahal x?

nmpak mcm sedap

nur hanina said...

hehe satu lauk dalam 30++ la
hehe tapi ktrg ngade amik banyak
satu lauk je cukup 2 org patut :DD
makan laa!

ainaa said...

wah..abes licin!!
sedapkan peking :D

.:shap:. said...

dear nina,
nk puasa gano??
wink*

TomYaM bAsi said...

ni kedai dlm down town ker? 1st time dengar..

nur hanina said...

sedap ainaa seronok
mcm makanan melayuu hehe


jahat la hafsah :P mmg slalu ckpcmtu la hehe

aah kat dwntown blakang chillis ehehe