Monday, July 4, 2011

its coming again ;"(

wahh dah lama tak update? well ive been busy lately. busy?
perhaps lah.
baru habis exam module respi kena masuk terus module epidemiology.
best? memang tak lah. i mean, i do love maths but to memorize all the advantages and disadvantages of each formula? HANDS UP I SURRENDER.






see this? yummy.
hehe so i want to thank Nadia, Mira and also Liyana for those deliciciciciiciouss muffins.
theh why four? lol i want to thank the anonymous who gave me the other one since i do not know who you are, and i hope you read this entry. hehe.

and a month to go before ramadhan. cuak lah kena puasa dekat sini. summer pulak? tapi tak sabar jugak selalu tengok dalam gambar je terawih sampai ke tengah jalan nak jugak tengok live kan kan kan? hehehe.
btw aku puasa sini 10 hari means aku balik hari kesepuluh puasa and aku cuti dalam 2 bulan
naiceee. yang tak nicenya tak boleh nak shopping sakan macam selalu sebab duit tak ada T.T and i have to start saving because i want to gooooo for holiday next winter break ;(

haaa and lepas tu sekarang tengah ada love exchange we're supposed to exchange gifts.
hehe macam macam aku letak selagi boleh sumbat = =. balang comel satu *nak jugak comel = = yang diisi gula gula daripada syera. lepas tu aku taruk mouse laptop. lol patut beli headphone kan ;"( lepas tu taruk key chain and then maggis and milos lol whats the point of putting those things pun aku tak tahu. is this present is supposed to be a rahsia? -.-"i dont know. siapa dapat lepas tu tak suka jangan marah diam diam sudah blame them for giving us such a short time to buy anything good. hehe.

2 comments:

akumfp said...

x misteri la klau tulis kat sini ko bgi hdiah ape...

nur hanina said...

kekekee aku pun cm hesitate tadi
tapi gi mati ah. aku tak rase org yg dpt bace blog aku kekekeke