Sunday, November 9, 2008

alamakk dah kene tagged kene jiwang kejap-.-"

jawapan anda mestilah JUJUR,AMANAH,IKHLAS,SOPAN-SANTUN DAN BERPEGANG PADA PRINSIP.(err)

1. 7 ciri wanita/lelaki idaman anda.
2. 7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup.
3. 7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati.
4. 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda.
5. 7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda.
6. 7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda.
7. 7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.WAJIB!!mereka musti diberitahu akan perihal ini hehehe.

My Beautiful answer:-

soalan 1: 7 ciri lelaki idaman anda.
things i like about guys?hehee



1. nice, kind, funny (eh dah 3?)

2. knows how i feel and if i feel bad, he'll try to comfort me though tak reti. haha

3. knows how to make me laugh

4. respect me and accept me, who i really am and will always be beside me at my best and worst. hee

5. smayang cukup knows about Islamm (can guide me wehh penting ni.haha)

6. not not not a smoker . if and only if he smokes, he'll try to stop because i hate smoker.

7. a good role model.hehe


2nd ques: lelaki penah aku minat?haha big secret weh kene bagitau kee?

1. zahrul izadi (when i was in standard 3 . p/s: mati kalau die or anyone who knows him bace. btw no hard feeling kecik lg time tu.haha)

2. afiq ra________ fill in the blank. haha (okay i was stupid, i kno)

3. hariz ( lagi lah stupid my own friend.-.-")

4. syawal (hahaa sumpa stupid stupid double triple = =)

5. ikhzad (sumpa kejap je)

6. ouh m______ r_______ (he's bloody cute but oke i admire him i dont really like him)

7. i used to like someone who is now a good friend of mine (i wonder how the feeling died?um,)

soalan 3: 7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati.



1. butterflies in my stomach -.-"

2. tak sabar sabar nak jumpe.haha

3. cermin cermin all the time.;DD

4. cuakk and afraid and shy = =

5. wanna stay the way we are. time, please stop

6. uncomfortable

7. happyy

soalan 4: 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda.

1.Italyyy

2. island. any breathtakingly beautiful island ;))

3. on the boat. just the two of us;D

4. japannn

5. makkah. (hee buat haji doa kitorang stay)

6. niagara falls (OMG)

7. heaven((:


.soalan 5: 7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan
anda.

1. a song. i'll write a song for him;DD

2. candle light dinner;D

3. t-shirt

4. his fav car? (kalauu ada duit)

5. a vacation for us?

6. um, chocolate?

7. a watch.


soalan 6: 7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda.

1. my guardian angel.

2. love bug!

3. only one

4. when you look me in the eyes

5. kiss me (gempak tak?:D)

6. crush

7. thunder

2.soalan 7: 7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.WAJIB!!mereka musti diberitahu akan perihal ini

tatau sape.haha nak suro syiqa die yg bagi so no one;DD

1 comment:

Puteri Sepi said...

weyh!

bendul giler kau ni

tak payah la kau bagi taw nama mereka

klu2 sudah la

hahaha

menempah maut betul!

btw, minah yg kau gadokan utk aku ari tu dah privatekan blog dia!

hahahaha

:D