Monday, December 29, 2008

Goodbye Malaysia

So this is it, after living in this country for about 17 years, i'm leaving~
Never ever will i forget everything valuable here ; my bed, my spot:in front of computer in my room, place i used to hang out, LOVELY school yeah, family, friends.
adoy. toodles/ see you next time;D

9 comments:

Irfan F-one-R said...

ko nak gi maner?? melancong?? ke pindah terus??

kalo pindah terus aku ucap selamat jalan ar.. blaja leklok kat sane.. hahak..

kalo stakat melancong jer buang karan jer aku ucap..

nur hanina said...

hahaa ngeng la kau
duduk terus la kat sane,
kalau melancong tadela aku ckp mcm tu.

Irfan F-one-R said...

yer lar kau pindah maner.. eysh nak kene sekeh budak nih..

sound2 ar cepat leh aku gitau satu kelas.. ngeee~!

nur hanina said...

woi jangan gtau orang
yg tau sket je
aku g egypt la weh 5 taun jumaat depan
hee~
yg tau tasya aina milah amer raje kau syiqa raje ibal. dah ramai da tu so diam diam sudey-.-"

Puteri Sepi said...

wey kawan..

kau dah wat aku nanges taw x???

lps kau call td, aku terus nanges au

aku pun nk g oversea jgak!

tp, npe kau g dlu??

x aci!

:((

nvm

akan ku ikut jejak langkahmu

sooner or later!

ok!

Irfan F-one-R said...

ermm.. gi egypt ek??

hahak.. walopon skeyt sedeyh tapi takper ar.. bukan masalah aku pun.. huhu..

kalo pegi nak blaja then wat care nak blaja.. harap kat sane leh ar berubah.. harap bile kau dtg sini balik tudung kau aku tgk dah labuh, kau paham tak??

kau bertuah ar nak gi mesir.. aku mmg tak harap aku dapat gi oversea sbb self confidence aku kurang lagi..

bapak aku nak hanta aku masuk universiti madinah pun aku tamau.. aku nak amik local jer.. aku tatau naper aku bersikap camnih tapi tuh yg aku nak..

so gud luck on whatever you are doing.. ingat2 ar org kat sini dan sampai sane selalu2 la update blog ker supaya sumer org membare kejelesan diorang tgk kau amek gamba kat piramid giza.. har3..

nur hanina said...

ooh yeah rakan rakan seperjuanganku,
lek ah weh fan kau ingat aku ready ke
aku tau 28aribulan
tetibe gtau g 9 jan satu mnde aku tak ready,
haha
syiqa, lek ar kau bleh nye
aku pun tak plan mende ni aku pun tgh shock ni
bangun pagi je aku terus tak confident aku tak rase bleh idup kt sane
tapi tgk gamba kak nadia ngn dgr cite jiran aku cm bes je
lagipun sane sejuk weh
14 c.wahaha malaysia mane ade sejuk
dpt la aku pakai baju sejuk yg panjang yg smart tu ngn scarf.kalau pakai kt malaysia nampak cm boyan.
and da ar aku kene sewe rumah.
mati aku duh dah la aku tak kenal sesape yg g

and irfan.weh asal kene tudung labuh
tadenye,
haha sebab aku tgk diorang oke la weh
pakai an cm malaysia.
tshirt ngn jeans je kau ingat ni kat arab saudi ke.
alamak cm panjang plak reply
nnti la aku tulis post baru gtau sume bnde yg aku tau.hee~

Irfan F-one-R said...

ngahaha.. takder ar.. dah name dok kat mesir.. takkan kau nak free hair lak..

kau tuh dah ler tak amek arab spm.. pmr pun hampir2... err.. kantoi.. hahak..

kat sane nak kene bebel arab jer memanjang tau.. tak caye kau pegi blog kak nadia..

nak masuk kuliyah lagi.. tak bahase inggeris kaukene amek arab.. tuh pun kalo english kau lulus..

well maybe english kau bagus tapi kat sane.. susah mau ckp woo.. dah ar hidup sensorang.. hahak.. asrama pun kau tak penah masuk.. tetibe hidup kat tempat orang.. nasib baik dok mesir ade gak sumber makanan halal.. kalo kau dok jepun ker china ker tatau aku nak ckp aper..

nasib kau lar nina.. moga kau hidup happy dan bahagie... hahahak..

Puteri Sepi said...

Nina, disbbkan kau ade level of confident, aku caye.. kau bleh..

hahahaha

aku nk pegi gak ;)

tp, bkn egypt.. bukan medic...

hehehehe

somewhere else in this lovely earth

gyahahahhaa

and, of course some other course yg lebih interesting for me,okeyh? ;)

gyahahahha

shhhhhhhhhhh..... rahsia! :D

c ya in next 7 years!

psssttt.... time tu anak aku dah 6 orang ;)

nnt, anak ke-7 aku kau sambut eyh? bleh la sygku! :P

berkat tu!