Friday, December 25, 2009

Hari Jadiku :)

Well to be exact, birthday aku dah berakhir

Untuk pengetahuan semua tahun ini adalah birthday pertama aku sambut di Egypt, bukan di Malaysia, bukan bersama rakan rakan malaysia, bukan bersama keluarga tetapi bersama rakan rakan baru :)


Pada hari yang sama aku menerima 2 kejutan.
wah kejutan?
anda suka kejutan? LOL aku tak reti react kepada kejutan.
Kejutan pertama adalah apabila aku ditipuu,
mereka cakap pergi ke kedai seafood untuk menyambut birthday nadia,
dan beritahu nadia ke sana untuk menyambut hari jadiku
kami berdua tertipu. oke aku percaya sebab muka yus sangat serious -__-
taknak mengaku tapi terpaksa mengaku
overall it was great.


hee sudah lama tidak berbual bersama sama menikmati keindahan petang bersama teman serumah di ksp dulu. :)

Malam itu pula, sedang aku membuat nota physiology,
aku kind of dapat mengesan perubahan yang berlaku, kekecohan di luar, to be exact.
dan apabila lagu hari jadi dinyanyikan,
aku hanya buat bodoh, terus membuat nota. *bukan sengaja, as i said, aku tak reti react kepada kejutan*
hehe takut perasan pulak nanti kan mana tau salah orang. malu karang.
haha terima kasih atas kek yang sedap
anda semua terhebat!!



hari ini aku tak buat apa apa
bangun tidur pergi ke kelas, balik tidur, malam belajar sebentar, menonton shopaholic, menjerit jerit kehilangan arah tuju memukul mukul orang. wtf -____-'
juga menerima beberapa hadiah dari teman teman terhebat. ;


Mafla merah ; Sehot.


Bear yang diberi nama playboy ; Anis


Bear Pooh ; Syafik


Kotak katak comel *tak takut pun katak ni ;p* dann beg comel; Nenek


Jam + frame, dann kotak pink getah rmbut ; Nadia dan yus


Gelang kaki; Ferot


Cincin ; TK


Phone chain ; Mira dan Tito


Cokelat ; Ecah, Asilah, TK, Liyana, Ferot, Amie, Miza, Rara, Hafsah


Kek ; Syera




Terima kasih korang. Saya sayang anda ketat ketat ketat
Kepada yang wish juga, terima kasih banyak banyak :))
sangat terharu, sangat gembira. hee
korang lah sahabat sampai mati :))




a.k.u.b.e.r.a.m.b.u.s

4 comments:

fatynlicious said...

selamat ulangtahun kelahiran, adik (:

nursyahera bt bahtiar said...

weh byk coklat dapat
nak satuuuuu :D

Puteri Sepi said...

wahhh

meriah hadiah2 ko

heee :D

tahniah kwn ku

ccukup jugak umur ko 18 thn

aku nih, nak masuk 19 dah..

pffttt (-.-')

nur hanina said...

hee thanks kak fatin :))

haha tak boleh semuaa aku punye. LOL

yayy mesti la syiqa aku kan mude
ehehe