Wednesday, December 16, 2009

makan itu nikmat

Makan.

Semalam kami semua satu bilik pang pang bersemangat mengplan *erk abaikan penyalahgunaan tatabahasa* untuk buat surprise untuk seorang ahli bilik kami , TK malangnya percubaan tak berjaya apabila plan kami dapat dihiduu awal awal lagi. -___-

Penat aku buat buat tido. pfft padahal mmg tertido betul -_____-

esoknya bersamaan hari ini kami ke romansa,
plan asal nak makan kat serumpun, pergh asilah belanje siotttt
tapi disebabkan serumpun tutup, kami bergerak ke romansa menaiki trum rubuk geneh.

Mula mula malas tapi untuk makan yang sedap aku sangguppp
so setelah membedal ikan 3 rasa, ayam masak merah, sayur goreng belacan dann telur dadar,
order yang diambil oleh abang kacak * kacak ke? *
echehh asilah tgkap gmba senyap senyap tak boleh belahhh taulah minat. ngeng
kami pun meredah kesejukan petanggg ditemani kabus kabus yang tebal.
Kesejukan winter mula terasa. echehhhh.


Perjalanan pulang singgah membeli stokin badut berwarna merah dan hitam.
Singgah di serumpun membeli chicken shawarma kerana kesian dengan pakcik penjual tersebut. tape tape sedap sedap lain kali saye beli lagi ek pakcik . LOL

overall, it was a blast. kerana perut kenyang

gendang gendut tali kecapi,
kenyang perut SUKA HATI

a.k.u.b.e.r.a.m.b.u.s

3 comments:

Puteri Sepi said...

ayam shawarma tu cane rasa?

post cket kat aku wey

isk. terliur aku ingtkan ayamas =(

aishah na'ai said...

sbnrnyeee..
plan bday tu xjd sebab...
sebabnye 1 jer..
sebab.............
PINTU kowg yg bmasalah..
nk tutup pn 1hal...........
adoyaaaiii..

nur hanina said...

haha die cm ergh cane nk ckp ar
cm burger gak ar tapi sedap
huhu firah bani lg sedap
ayamas jgn cite la beb teringin ni. haha

tu ah sedap je kite tido dengar echah main main pintu, tension je abes terbongkar rahsie. ecah salah! haha