Thursday, November 18, 2010

aku keliru. kau pulak?

aku buat macam ni

aku sendiri yang sakit hati
aku sendiri yang sedih
aku sendiri yang bosan
aku sendiri yang tak gembira

Kadang kadang rasa bodoh
tak tahu apa yang aku buat.
tak tahu apa yang aku nak
tak tahu motif.

Boleh tak kalau aku taknak fikir?
Boleh tak aku hidup sendiri je?
Boleh tak aku stop being such a spoilt brat?


Sumpah aku tak ada idea apa nak jadi nanti
boleh tak aku nak go with the flow je?
Apa nak jadi jadi lah.
Sayang memang sayang
Sedih memang sedih
tak biasalah katakan
tapi kadang kadang rasa macam memang patut macam ni
semua orang relek je
yang kau nak mengada sangat nina apehal.

Kadang kadang rasa 'alah lepak sudah suka hati aku lah nak buat apa'
kadang kadang rasa semacam tak patut, macam buat dosa pulak = ="
Entah lah aku sendiri keliru
Aku mintak maaf. aku tengah lost.
Mungkin aku overthink
tapi kalau kau fikir balik,
kau sendiri tahu memang tak patut kan.

4 comments:

ainaa said...

nina..aku pun tengah confused skunk..
tak tau nak pikir dah..rasa cam benci kat diri sniri pn ada..huhu..

nur hanina said...

kenapee ainaa?
asl kau benci diri sniri ?

silah said...

ak pun. tapi ak tgh sedih. bila pergi shmael sheikh,, terus hilang sedih.

bila smpai alex. sedih balik. haihh macam keling lah aku nih haha

ak tak paham ape masalh yg kau hadapi, pehalpun, study still number 1, yg harus kita pkir. takyah nak overthink huu

nur hanina said...

agak ah weh
duduk alex ni menyedihkan hati je
ramai sgt orang, belajar, kelas
semua benda tension
hehe betul weh betul
belajar num 1 jgn sampai kacau ygtu :P