Sunday, January 2, 2011

Ada apa dengan nombor?


Ada apa dengan nombor?

Segalanya bermula semalam apabila aku membuka facebook dan wall aku penuh dengan nombor
Aku jadi gembira panas hati pulak. semak. semak. sakit mata tengok.

Rule dia, kau hantar PM dekat orang tu num apa apa kau suka. lepas tu nanti orang tu describe dekat status pasal kau. tak bagitahu nama, tapi guna number yang kau bagi


Dah lama dah benda ni ada. tapi macam terfamous start semalam.
Kebetulan time tu tengah sekaip dengan 9110.
Kitorang pun menggedik jugak nak guna number
tapi tak describe lah. kitorang main sembang sembang.
Saje nak mengundang sebentar. :P bluek

Aku rasa start situ orang ingat aku nak hadap sangat nombor nombor ni
Inbox aku serta merta dipenuhi dengan nombor nombor
aku pun buat muka -____________________________-" panjang panjang
Nak ignore, tapi hati aku ni macam lembut sangat lah pulak tak sampai hati *bajet kejap
Aku pun buat jela saje nak mengada ngada. heee

Bangun pagi pun ada lagi. Aku jawab lagi
Sampai pergi kelas lambat. Serious tak tipu.
First time lambat gila. pukul 10 kelas, 10 baru nak keluar.
Lepas tu sampai study pun tunggang terbalik.
Adoy betul cakap miza. berhantu betul permainan dunia ni.

9110 pun sama je. yeye je cakap buang masa, semak. last last dia yang over over. gaha :)

Aku takde pulak request kat orang. ada la dalam 1 2 kali. tu pun saje. hehe.
malas lah kalau tanya pun diorang cakap benda baik baik
Kalau rule dia kena kutuk baik punya
serious aku orang paling active bagi number.
haha


Ok lah lepas ni malas nak main main nombor.
Tak sedar diri kah rakan rakan sekalian exam nak dekat?


Hampir gila deactivate facebook sebab nombor nombor ni. :D haha


p/s: 9110 dengan 2412 kawan baik, kan kan kan? :P

p/s/s: best jugak panggil orang guna code. gagaga

6 comments:

Izyan Hanis said...

hahaha. betul2..

mula-mula ade org kasi number kat kite.

kite xtaw ape maksudnye..
lepas dpt taw, buat lah kt die.
pikirkan die kawan kan..

pastu. hah! ambekkk...
ramai gileee kasi.
siyes smlam x study.
trus deactivate FB.
wuahaha. bukan sebab number2 tuh.
sebab diri sendiri x dpt nk kawal keep on log in to FB.

tapi akan reactivate balik kowt.
sebab senang nak contact dgn groupmate assg. kan kite sorg girl. so macam susah nak cntact dgn diorg.

p.s; kite tukar lepas exam? hahaha.

silah said...

ya ya. abe ngan izy anta nombor kat aku. tapi malas nak buat, nanti ter addict pulakk ahaha

nway, im really apprciate the way ur describing me. sweet he he. ingat jugak kau kat bonncet aku haha

;)

nur hanina said...

haha kan kann? sama lahh
adoy ngeng je membazir masa betul. haha
kite pun dah hampir deactivate dah
pstu macam tak jad je tatau la lepas ni

hehe abes exam psycho ek! hehehe



wah wah :) cheh asilah terharu lah. thanks jugak hadiah weee suka!

Pa'an said...

Ni yg tetiba rasa ngada2 nak bagi nombor ni..rasa2 kaunter no bukak lagi x nina..hahaha...=P

nur hanina said...

alamak dah tutup la paan
tapi demi paan nina on balik la xD

Pa'an said...

hahah..aww..okay tunggu paan bagi no k..hahaha