Tuesday, January 4, 2011

:)

Yay dapat tiru ayat ayat cinta .*wink wink
-first try. sumpah kami super over sangat extremely excited.
malas nak turun punya pasal >.<"






Di samping itu, kami juga belajar bercucuk tanam. weee
Nampak tak daun kesum dah besar? :D
Amie yang buat. Saya hanya tumpang semangat.
Eh tolong siram jugak kadang kadang okay :)






And a a little something;
I will never forget
I will never regret
I will live my life :)

8 comments:

aishah na'ai said...

mama.. tu susu..
hahahaa.. beli susu pn mls..

silah said...

ninaaaaa.. :(
rindu kau. hah, bila rasa sedih je rindu kauuuu! jahatnya aku ni :(
ak nak cakap sesuatu!
sedihnya! :(

silah said...

btw, aku pun ade gak tanam serai dlm botol air mineral je. haha ;)

nur hanina said...

hahaa yela beli susu je pun sampai nak turun. malas laa :P

rindu kau gak silah:(
bila nak lepak lepak cite cite ni?
hehee cakap laa
weh jum buat reunion bilik!

Faisal said...

pemalas nk turun haha

nur hanina said...

bluek! biar lah :P

[mariamjamilah] said...

haha ayat3 cinta??comel je krng nie sal mls sngt ni nina??kate nk kurus :P

nur hanina said...

haha ala milah jangan la cakap mcm tu :P
malas nak siap bukan malas nak turun haha