Tuesday, February 22, 2011

hari ini aku rasa macam sial gila
dah lama aku tak rasa macam nak mencarut
dah lama gila jugak aku tak rasa sakit hati kecewa marah macam nak menangis sampai macam ni.
kenapa? macam macam benda. dengan borang yang haram jadah kene isi. dengan masalah dengan manusia yang dipanggil MANUSIA

dengan kawan baik yang kau ingat boleh laaa jadi a shoulder to cry on kononnnlah,
tapi dah perangai macam sial. lagi menjahanamkan mood kau.
Macam tu ke kawan? Pergi mati lah weh.

6 comments:

andre said...

emo lah awak ni. :O

nur hanina said...

kan saya cakap mesti ada sebab awak cakap saya emo!

siti hanisah said...

nina jangan garang2 takut lah i~~

nur hanina said...

:( sorry siti
tak amrah kat siti hehe

Izyan Hanis said...

*takot la nina*

:( smile. jgn marah-marah

:)

nur hanina said...

ngee hari ni saya ah okay dah :D