Thursday, February 24, 2011

kerinduan


siapa tak rindu zaman sekolah.
zaman tak siap kerja sekolah boleh tiru salin orang lain.
zaman cikgu bersalin lah waktu paling bahagia sebab 3 bulan cikgu tak datang sekolah tak ada cikgu ganti
zaman cikgu tak masuk kelas boleh main kejar kejar satu sekolah.
zaman balik rumah boleh tidur tak payah study dulu.
zaman ponteng sekolah lepas tu kena marah dengan cikgu esok dia.
zaman kawan kawan semua memang macam adik beradik dah. semua sehati sejiwa.
zaman time cikgu tengah belajar pun boleh bergelak sakan belajar pun bergembira.
zaman kena salin soalan dalam buku latihan
zaman folio tak siap satu kelas bertungkus lumus buatkan untuk orang tak siap.
zaman kalau kau mengantuk kau tidur tanpa rasa bersalah
zaman cinta monyet. yang bila kau fikir balik memang bodoh untuk dilakukan.
zaman menjadi pengganas ,pengawas exco tak bertanggungjawab = =
zaman mengenal erti hidup


oh aku rindu kau orang. tapi aku tahu semua dah ada life masing masing.
semua orang busy semua orang ada kawan baru. aku pun sama. tak boleh nak salahkan sape sape
apa apa pun korang semua tetap dalam hati aku echeh :)

11 comments:

akumfp said...

first comment

nur hanina said...

haha nampak sgt tade kejee

silah said...

yaa folioo =.= aku teringat folio addmath..

weh, cinta monyet kau sweet je..

ainaa said...

nina, nak tau gak kesah cinta monyet nina..
balik nnt cite eyh..hehe
:D

nur hanina said...

haha tu ah aku cite pasal add math la ni silaa

wah wah tgk silaa kau da bagi haraapan kat ainaa haha :P mana ada cinta monyet :P

andre said...

ouh, i miss saser. a whole bunch.

nur hanina said...

not as great as myy little school over hereee! haha

silah said...

elehhh nina malu malu lakk. aku bukak citer kat sini kang! hahah :pp

nur hanina said...

kau jangannn silah
kang aku bukak cite kau karang haha

andre said...

wehh, bukak cerita chenta monyet kau. kau bercinta dgn monyet dekat zoo tu ke??

btw, saser rocks. never thought a gay school can have HUGE impact on my life. like a boss.

nur hanina said...

oh yeah keranaa monyet2 sangat kachakk dan bergayaa! bluek!

ok la fine you school's great mine great toooo. dua dua great meshi?hehe