Saturday, February 19, 2011

Korea

Aku faham kalau perempuan minat korea
Aku faham kalau diorang gilaaa gilaa kat mamat korea dalam cerita cerita diorang tengok
Sebab, you know, girls/

Tapi kalau lelaki gila korea aku tak faham
Kalau cakap diorang tengok saje saje mungkin la aku faham
Tapi yang gila gila gila dekat korea tuu, macam erkk?
Adakah kerana mereka comel? seksi? Idk

yang penting aku nak cari lelaki yang tak gila korea. itu penting
kalau suka tgk burn notice ke himym ke best jugak ada geng
kalau tak tengok langsung lagi bagus. :D ngee
tade lah semak kalau aku pun tengok kene sekali :P

ada pernah kawan aku sorang cakap
"aku nak cari bakal suami yang tak suka korea"

aku cakap "mesti lah dorang pernah tengok tak pun "

dia cakap lagi " aku yakin dalam dunia ni ada lagi laki yang tak pernah tengok korea"

whoahh koreaa, koreaaa





13 comments:

aishah na'ai said...

xnk jugak laki yg ske korea..
sbb nnt da kawen..
berebut sape lebih minat korea ngn ecah..
xke havoc rumah tngge..

Izyan Hanis said...

nerdie kite xsuka korea..
xsuka bola.

what a DREAM GUY~!!!

:)

nur hanina said...

hahaha yay jum jum cari laki tak suka korea
tak gentle la suka korea.hehe

iezy tak gtau lagi kan sape?
kite pun tak gtau :P
best best! tapi nak laki suka bola sikit sikit tapi tak gila bola boleh haha demandnye = =

Anonymous said...

i tak tgk korea ok..sbb i nympah tgk gurl kite sebok sgt ngn korea..

nur hanina said...

haha yeke kalau tak tgk kenape mcm terasa = =
siapakah anda? :D

Fatin Nasuha bt Muhd Hatta said...

tp kalau tgk korea die bule buat sweet2 mcm dlm cerite tu >.< heee sekarang tgh paksa hafitz tgk korea and jot down some tips buat sweet2 ni -_____-'' heeee

nur hanina said...

alaa suhaa tak best lahh dorg tgk korea
;( hilang ke cool-an
hehee biar romantik tu datang dari hati echehh

silah said...

tapi kan nina, aku rasa lelaki yg minta korea ni sekejap je minatnye.

nanti dah capai usia 'matang' diorang lupe la kut korea korea ni. macam kite dulu, kite suka tgok kartun yang merepek dulu, suka main barbie doll ape kejadah entah, tapi lama lama kita dah hilang nafsu kat sumer benda yang childish tu.

manusia berubah, takes time. hu hu.

silah said...

tapi kan nina, aku rasa lelaki yg minta korea ni sekejap je minatnye.

nanti dah capai usia 'matang' diorang lupe la kut korea korea ni. macam kite dulu, kite suka tgok kartun yang merepek dulu, suka main barbie doll ape kejadah entah, tapi lama lama kita dah hilang nafsu kat sumer benda yang childish tu.

manusia berubah, takes time. hu hu.

Pa'an said...

Hahaha..i dont believe it.,mesti at least tertgk sekali bler boring gler.=)

nur hanina said...

harapnye cmtu lah silah
Hehe tapi patutnye sekarang dorg dah matang lah! Haha
Mcm kauuu la tu suka korea hadaap lama gila! Haha


Paan, tu kwn nina r ckp
Ninaaa ckp xnak yg gilee koreaa je
Apis punn tgkk ape haha mest paan suka jugak kan hehehhe

Pa'an said...

opps..he3..xlah, just a few korean series je minat..n one actor je..yg laen suma leh masuk longkang..hahaha

nursyahera bt bahtiar said...

hihihihi