Friday, May 27, 2011

pop pop pop :D


aku rasa macam semua tahu je aku buat karipap ni haa. haha semua sebab aku update status ym :O

tiba tiba time lecture aku teringin karipap. memangdangkan sini bukan macam malaysia nak semua ada kat kedai
dan memandangkan aku selalu tak suka karipap yang dijual di kedai :O
aku buat lah bukan susah pun *tipu tak susah T.T


aku pergi pasar pukul 10 start buat 11 sampai pukul 4 petang baru 20++ siap :O
habis 2 movie pulak sambil buat tu
Dahlah aku buat sorang memandangkan semua tak ada kat rumah :O

teringat dulu time puasa kat rumah selalu menggedik suruh mak buat koripop
last last aku jugak yang kene guleng gulengkan doh tu dengan pengguleng.
tapi selalu haziq ngn hariz tolong sekali. apis tak tolong dia malas. hehe.
aku uli uli diorang pergi isi karipap tu. lepas tu gaduh sape punya paling lawa :O selaluu nina buat paling lawa oke :P

buat ramai ramai pun habes berejam bajet je nak habis awal buat sorang sorang T.T
petang stop pergi takafuh malam sambung buat.tapi malam dah ada konco konco yang membantu. aman damai jugak hidup aku :D ngee
dah la malam tu jugak kena masak untuk mru lagi. :O

lepas tu tak sangka aku ada bakat nak bentuk tepi tepi tu selalu buat kat rumah tak jadi :O
kat sini jadi. niceeeeeeee

okay anyway aku post ni sebab mak suruh post balik malaysia.
haa ni haa ada 5 cukup untuk semua nina dah makan portion nina kat sini ngee

ok dah adios :D




p/s: baru pertama kali merasa pms. orang cakap sikit, sakit hati , cakap sikit sakit hati
tapi aku sakit hati diam diam je takpe, kut :P lagipun takafuh cakap pasal sabar. dia cakap kalau marah kena sabar aku pun kena sabar lah kan kan kan :D ngee
jum semua main sabar sabar :) insyaAllah

4 comments:

MofarRahman said...

anta la sini sikit weii~~

karakoza said...

mintak resepi + cara buat :D

Anonymous said...

takafuh pebnde nina??
tafaquh la haha

nur hanina said...

haha jauh la russia hahaha

alaa google jela lagi sedap la , kut la tapi :P hehe

same jela dua dua janji orang paham hehehe