Thursday, May 19, 2011

nak emo kejap

bila jamuan ke tangkap gambar ke time semua nak racist tu
mula lah aku sedih sorang sorang.

semua nak tangkap gambar,

ex-sekolah sini lah ex sekolah situ lah. budak kelantan lah. budak kedah apa apa je lah.
asal budak kl tak racist weh? nak racist gak.

dekat sini, tak ada pun budak sekolah aku.
sekolah rendah ke tadika ke sekolah menengah ke, naah nada nil zip zero none.
senior ke apa ke sorang pun tak ada sekolah sama. :(
budak kelas aku sorang mansoura sorang zagazig. Ban aina asal korang tak masuk uni alex :(


ada sorang budak sekolah agama tapi sumpah aku cam muka je tak pernah tahu apa apa pasal dia. lol.

kbye

9 comments:

MofarRahman said...

hesh. jgn la emo. jadi la elmo. baru cun. :)

nur hanina said...

elmo comel sangat la bahaya haha

ainaa said...

nasibla sekolah biasa nina
kita pun x ada ex skolah rendah,menengah.
senior apatah lagi
:)

nur hanina said...

kan kan ainaa apelah nasib kita
jealousss
huwaaaaaaa

Pa'an said...

ala nina,rilex la..paan kat sini sorg je,xkenal pon sape2..xda senior n junior..maintain je..wat group baru..kawan2 lama masih simpan dalam ingatan,cuma u need to move on..=)..

nur hanina said...

haha ala paan nina oke jelaa.
oke je ngn semua
tapi time tangkap2 gamba tuuu semua ada group laa nina je yg cam tade group. haha bukan nina je la tapi :P tak kesah pun hehe saje je.

dR caRdiotHoracIC said...

as salam nina,
kita budak KL jugak.

tak perlu bergmbr2 ikut negeri.
kita KL, KL hebat.
tak yah gmbr2 pun dah hebat. HAHA :)

:D said...

loss kn tadika-mate.. ;)

nur hanina said...

hahaa kan kan kite kan always cool :P
hehehe


loss ex skola agama mate la hahaha