Tuesday, May 24, 2011

kecewa lagi.

kadang kadang orang yang baik dengan kau tu yang banyak sakitkan hati kau.
banyak kecewakan hati kau
maybe sebab kau tak expect dia akan buat macam tu kut?
kau expect dia akan ada je nak buat kau gembira balik bila kau sedih.


bila orang yang baik dengan kau pun keep on sakitkan hati kau.
tak henti henti. macam mana nak expect orang lain untuk tak buat macam tu?

even bila kau dah bersedia nak lupakan yang lama, tiba tiba benda sama berulang.
kecewa? kecewa kut. salah aku kut nak expect lain?

bila orang yang kau tak berapa nak baik tu yang berusaha nak gembirakan kau
kau jadi terharu. yang baik buat kau lagi jatuh, yang kurang baik, yang macam lebih memahami?

kenapa kau suka buat macam tu? kenapa sekarang kau suka buat macam tu?
kenapa kau jadi suka buat macam tu time aku tengah betul betul tak stabil
kenapa kau tak buat dulu time aku tengah stabil hidup bahagia aman damai
kenapa time kepala aku tengah runsing dengan macam macam kau jadi suka buat macam tu?


post kali ni kau tak perasan. ni memang untuk kau. sorry aku over over nak terasa ke apa. tapi entah dalam condition sekarang ni aku jadi lebih sensitive kut. kau yang patut faham lebih, tapi macam aku salah kut sebab nak harap macam tu.
maybe sebab dekat kau je kut aku cerita semua. salah aku jugak kau tak suka? tak tahu nak cakap? maaf bebankan kau aku tak buat lagi. out.

2 comments:

Dr Mohamad Alif Nazmi Mohd Jumawi said...

sorry le nina,aku taw aku slh gi post link kt wall ustak :O

nur hanina said...

tau pun lep aku taching lagi dengan kau pasal tu.
haha