Friday, December 24, 2010

just another day.

best friend baru, bak kata pika haha

the birthday girls :D

ze housematezzzzzz (okee teringat zaman zzz myspace = =)

loveee :D

roommates:)


:)
Just another ordinary day
Spent the day with reading, since exam is coming, in less than a week
and nothing else. nothing else.


Anyway i'm grateful Allah gives me a chance to live another year insyaAllah.


Happiness is all im asking for this birthday :)
and i hope i can become a better person, better muslim, better medic student, minus all the nonsense and those unnecessary things.


p/s: thanks for the tak-berapa-nak-jadi-surprise semalam korang :)

p/s/s : kebanyakan wish mesti disertai dengan " aku doakan kau jadi matang nina"
= ="
kenapa? aku tak cukup matang eh? adoy

p/s/s/s: gambar hadiah nanti boleh? :D

6 comments:

Izyan Hanis said...

at first i tot, the birthday girl was nadia...

then, at last phm jugak bday nina..

AGAIN ; Happy Belated Bday NiNa BUCUUUKKK. ye betul. semoga lebih matang. :)

MOHD UZAIR NORDIN said...

happy birthday!!!

nur hanina said...

hehee aah kite celebrate same hari ngn nadia. sehari awal :P

thank you iezyyy :D kita da cukup matang dah ni! :P wee

thanks ujai ;D

pikah said...

aku benci kau nina slalu letak gamba aku yg hodoh2!!!

silah said...

hahahahahha! aku gelak pasal komen atas nih.. kau memang kejap nina kekeke

nur hanina said...

hehehee padangg muka kau tak kire tak kire haha

biar lah silahh gmba aku comey situ haha