Thursday, December 30, 2010

terima kasih



thanks ex roommate. walaupun kita selalu gila gaduh dulu, tak satu kepala, asyik lawan lawan cakap kadang kadang sampai menangis, kau memang terhebat, hafsah :D thank you do nak menanges ni. hehe rindu do kau serious. dengan asilah. dengan tk. rindu semua ;(


syera, peneman setia aku, mahu ke library, atau teman pergi makan, sampai lah ke tengok wayang.
Kau beli zirafah ni sebab sama macm sweater aku kan. mmg ngeng betul pun kaler sama.
hahaha thanks do comel gila pulak. aku tak ada nama lagi nanti kau pilihkan nama comel comel
sayang kau ketat ketat! thanks weh untuk segala galanya echeh :)


And to SYAKIR terima kasih belanja McD dan terima kasih kepada si kekasih hatinya kerana sudi meneman si boyfriend beli McD.
Hah nak sangat ada amik kau! Siap caps lock nama kau lagi. walaupun aku touching kau tak ingat aku belanja kau mcD tapi takpe, aku baik so aku pasrah :D



Terima kasih rakan rakan

6 comments:

Izyan Hanis said...
This comment has been removed by the author.
Izyan Hanis said...

Nina..
Sorryy...


xde HADIAH.

;(

nur hanina said...

hahaa takpelahh iezy

wishh pun dah terharuu
thanks! weee

nursyahera bt bahtiar said...

wahahaha. gamba aku siap ade haaa
xD

.:shap:. said...

^^
tula
kata org,
dalam laut boleh diduga
dalam hati
siapa yang tahu..
uhuy!
sayang nina,terharu!
~hafsah~

nur hanina said...

haha bluek! hafsah dah ada blog!
wahh!