Tuesday, December 28, 2010

ze presentzzz. the f?

As i wrote in my previous post, imma post the pictures of the presents i received -.-"


this one is from anissku sayang. A jar full of CANDIES. say what? nice kan. ive always wanted these gula gula they always bring to class to prevent them from getting sleepy but i am always that lazy tak beli sebab malas. and then she gave me this and the jar is so nice also :) sukaaa :D thanks anis muah muah >.<" and this one is from nadia mira and zzzzz jujue. :D
i have always wanted a clock too haha semua nak ni apa cerita babe?
Yelah because its actually tak berapa nak best everytime i want to look at the time i have to go search for my phone yang terbang entah ke mana. or watches yang kecik gedabak dan separa rosak yang juga hilang entah ke mana. So sekaranggg ni tak payah lagi. =.= ok when i grow up, i seriously am going to buy a house exactly like that one. nice?


Ni pulak dari nenek. Unique kan? But then she always said "sorry nina tak lawa"
and i was like " apa kau merepek ni nek? cun pulak?"
hahaa dia cakap pelik lampu kat gitar but thats what makes the lampu so cool baybeh :)
thanks nenek sayang dikau. nenek terhebat alaf ini. true story.

oh yeah missy joins the club. diberikan oleh rakan seperjuangan kat alex ni. haha identiti dirahsiakan juga. seksi pulak missy ni. asal nurse ek? bukan kita nak jadi doktor ke? ngeng :D
although this present wasnt meant for me at first, but its okay i understand. at least ada jugak intention kan kan? :D

ini pulak from fatin(cadbury) wah sangat terharu sama anda :D the one i always hit and then hit me back. haish awak sorang je yang suka balas balik do you know that? :P

and my batchmate(ferrero) yang perlu dirahsiakan nama sebab nanti dia mengamuk pulak nama ditayang di sini haha
with hope that i stop being emotional.
" jangan emo emo dah lepas ni nina"
haha don't worry lah
act cool be cool stay cool
exactly what im gonna do but the same goes to him lah since he is ALWAYS unstable as in being emotional. jangan nak cakap orang sangat :P


and this last present. the one ive always wanted. since last year pulak?
wah a SWATCH *sila baca dalam nada euphoria, sekian*

weee walaupun agak nak marah sebab of course, aku pun tak sanggup nak beli sebab sayang duit. = =" and ive been wanting this so badly, for like a year already.
i even wrote on my board
'SWATCH, I WANT!' with capital letters, implying how much i want this swatch
but then amie erased it as soon as she knew i finally have one!
Saya sangat suka sampaikan saya pakai ini jam sepanjang malam sambil membelek belek dan mengusha dengan penuh semangat sehingga mengganggu konsentrasi terhadap pelajaran. LOL

So thanks, i was speechless, terharu, happy, malu at the same time ;(
perhaps he couldnt stand me staring at the swatches for a long long time before i went
"nakk swatch! waaaa" everytime kitorang lalu kedai jam. EVERYTIME. without fail. Kind of pathetic, come to think about it.
Im gonna wear this watch everydayyyy thanks thanks thanks, bff! ^.^"

Minus one item in my must-have list, only DSLR left :)

to ze housematezzz *again, what's with the z = ="
thanks for cooooooooooooooooking hari tu. :) nice
considered a present too. muah muah :D

6 comments:

[mariamjamilah] said...

wahh nina sape yg bg SWATCH tu??sound mcm bf jeee :)
'he'???sape3??

nur hanina said...

milah, if i have a boyfriend, you would have known!
hehe one of my bffs lah milah,
macam milah :) wee rinduu

[mariamjamilah] said...

miss u too!
nina,stay cool act cool n be cool :)
senyum selalu milah rindu nk tgk nina dan aina senyum :)

Pa'an said...

woot2...apiz baru ckp pasal jam swatch..he3..oo2,dah ada sumone ye..xnk cakp..hee..jealous2..ada org bagi present tu..hahaha

nur hanina said...

hahaa asal dia cakap pasal jam swatch??
mana ada lah tu best friend sahajaa.
nina macam paan jugak la, waiting :D wewewe

Pa'an said...

hahah..entah camne tah..tetiba borak tadi leh termasuk citer pasal nina lak..pastu melalut2 terus citer pasal hadiah nina..btw nina,happy belated besday,sorry lambt wish..sbb lama xbukak fb..hee..mana cam paan dah..paan dah xtunggu sape2 dah..MALAS..hahah..n LETIH..ceyh,xda maknanya member baek nak adiah kan barg berharga..tut,tut,tut..hahahah..