Thursday, April 7, 2011

erk

ada orang bagitahu ______ yang nina gaduh dengan ______


and i went. " hahhh???"


cik adik, cik abang, cik kakak ini bukan zaman sekolah saya nak gaduh gaduh tarik rambut kutuk kutuk tak puas hati. that was so high school lah = =


terasa macam teroffended. im not that childish nor im not that bitchy untuk gaduh sebab benda benda bodoh yang tak berapa nak bodoh. :(


ok dapat berita sedih tadi :( tapi cool sudah.

6 comments:

MOHD UZAIR NORDIN said...

thanks laksa..
wawawa

nur hanina said...

haha kau pun makan gak ek :P
sama sama :D ngee

ainaa said...

bgs2, chill je
kdg2 kan org suka gembar gembur masalah
yang tak berapa nk besar.
kalau rumors cpt je sampai kat mulut org
pedulikn orang yang nk ckp tentang kita
ngee~:D

Nur Atikah said...

Orang salah faham la tu kot. Takpe nina, chill ok :)

akumfp said...

x abis abis sedih, haha...

ujai dpt pulak laksa...

nur hanina said...

tapi tak sedap lah dgr
tapi betul jugak
biar lah ape orang nak ckp hehe

tape tapi atie jgn salah faham ok :P

ahh spe suruh kau malas. din tak malas jadi musyrip aku balik smalam dia dpt la haha