Tuesday, April 12, 2011

sedh

turun menjunam :(
sangat kecewa. sedih gila pulak.
sem lepas sem paling aku suka, aku rasa aku faham and all. daripada sem before tu
tapi tapi. result aku turun banyak sangat :(

lepas ni tak payah pergi library lah
dulu tak pergi library boleh je bila pergi jadi teruk pulak :(
lepas ni tak payah lah nak belajar je tak buat ape
petang enjoy malam study mcm dulu jelah :(


ni ujian. before this selalu wonder bila masa aku akan turun. sampai jugak
perhaps ada hikmah dia
perhaps Allah nak bagi lepas ni.


p/s: sebab tu aku tak suka korang cakap aku ni budak excellent sebab bila aku tak dapat, mesti orang pertikaikan. benci . benci. benci. sekarang dah tak ada E dah, bagus, jangan expect ape ape lagi dah :(

5 comments:

silah said...

nina.. :)

ape pun kau dah buat yg terbaik, ape yang termampu. tapi ak yakin result kau kali ni takde la teruk mana pun kan nak banding dngan orang yan tak pernah rasa E tu, nak banding ngan org yang berharap sngt dia 'lulus'.

akumfp said...

chill la nina (:

ak chill je, haha

Izyan Hanis said...

NINA,
chill. betul. hidup mmg ade up and down

p.s; kite xcek lagi result kite.

nur hanina said...

hehe silah tu lah pasal smalam emo ari ni dah ok da
bersyukur plak pagi ni bangun ckp eh ok la tuuu :P


dah chill dahhh

good luick iezyy weee

silah said...

hahaha kadang2 kita emo, kita tak pikir panjang, main tulis je apa yang kita suka.