Wednesday, April 20, 2011

tak mahuu dahh.

Kalau boleh aku tak mahu jumpa kau/ tengok kau/ interact dengan kau sampai bila bila

Not because aku rasa lain ke whatever shit no no. im neutral im cool im okay now tak rasa apa pun perhaps sebab aku dah tired plus tak tahan dengan orang yang overthink padahal tak sampai tahap tu pun dan aku rasa macam, diperbuat sampai rasa tak berguna. i've had enough.

its just that aku segannnnn gilaaa nak mati gilaaa siot benda macam ni jadi :(
apehal laahh boleh sampai tahap ni.
daripada diam diam terus ada konflik, sikit.
but still, aku segannnnn weh tolonglahhhh,

aku rasa diorang fikir aku ni patheticc gila,
kesian gila

padahal, tak rasa apa pun T.T

aku rasa macam malu lah. malu malu maluuuuuuuu gila nak mati dengan benda bodoh tu.
T____________________________________________________T

4 comments:

akumfp said...

???

nur hanina said...

mesti kau tak faham haha

silah said...

yang kau citer kat aku tu ke

nur hanina said...

macam yeke silah haha