Wednesday, March 2, 2011

balik!

wah dah tahu balik bila
perhaps 7-15

kalau balik lambat boleh enjoy sakan kat malaysia

kalau balik awal boleh pergi tengok maroon 5 kat cairo :)

so im perfectly fine with either one


hehehe nice

p/s: im sorry that you overthink. im perfectly fine. aint hoping for nothing so dont worry. dont overload your mind thinking about what i wrote eh :) this is the last post about this and i won't do that again sumpah menyesal tak sangka anda dan anda fikir over pulak = =

6 comments:

silah said...

pikir over ape wehh? tak paham. kau merujuk kat seseorang ke.

Pa'an said...

phweett...calon bf..hahaha...

nur hanina said...

someone i used to respect. X mahu ckp psl org tu sila case closed forever :D

Eiu sangat geli ok paan
Maroon 5 la calon bf nina! Hehe

Izyan Hanis said...

wahh. bagus lah nina x sedih balik alex awal :)

p.s; berani nye maroon 5 dtg mesir. wuahaha

Pa'an said...

lol..asyik sumone yg used to je..bler nak betol2 ni..penat tungguni..hahaha

nur hanina said...

haha tu lahh tak takut kena bom ape depa ni. tapi bagus gak :D

alaa paan ckp orang die pun samaa je! haha