Wednesday, March 2, 2011

perbezaan ketara

semalam

1 : adik dah kahwin?
aku : belum kak belajar lagii
*kecewa patah hati sedih pasrah segalanya bercampur campur.


tadi

2: adik ni budak sekolah eh?
aku : taklah, tapi saya belajar lagi ;)
*hati berbunga bunga riang/ LOL

7 comments:

akumfp said...

first..

Pa'an said...

-.-....adik form 5 ke tauni ni..dah ready dah tuk spm..hahaha..

nur hanina said...

tahniah. back to numbr 1 :)

aah la abang farhann. saya form 5 ni kalau tak faham sains ke bio saya tangan abang farhan eh . LOL sumpah tak boleh belah haha

pikah said...

nina::asyik ckp kawen je kau ni nina kat blog, ade pape ke?? dh ade org dtg minang ke, tau ah mak bg green light!!! :P :))

nur hanina said...

mana ada. dah orang yg cakap pasal kawen kat aku laa. haha
tadenye green light

AuLiA said...

hahha. suke saje org ckp mude.. LOL

nur hanina said...

sape yg tak suka masalahnya ? haha