Friday, March 4, 2011

mara terus mara! ;D

ok tarikh fly dah dapat
mengarut je 9 ke 12.

hehe so flight aku 18 hari bulan.
naik mas rasanya sebab nama flight MS MS tu.


pergh ni buat aku sayang mara lebih
terima kasih mara.
dah lah bagi aku belajar free.
duit bulan bulan dapat. banyak pulak tu. guna less than half je per month = ="
setiap tahun dapat duit buku, duit perkakas.
padahal tak ada beli baru pun. = ="
mari ramai ramai sokong mara :)
hehe.


ok back to main topic.
so sempat lah aku pergi sunway lagoon yay boleh main roller coaster :D ngee.
tak payah rushing nak pergi shopping.
baju baru. baju raya sebab perhaps tak balik raya ;( beg sekolah. dah bosan dengan beg sekolah lama :(
beli beg besar baru memandangkan beg aku dah rosak. balik malaysia pun pinjam beg si gemok
tak sanggup aku jadi macam hari tu. dah lah kena bawak naik flight. tempat pegang dia rosak pulak
mahunya aku menangis tarik guna tali T.T
sangat pathetic. aku tengok diri sendiri pun macam nak menangis
terbalik balik beg tu aku bawak.
kepada beg merah menyala. kau jangan marah aku beli beg baru tau aku tetap sayang kau :)


Alhamdulillah, Allah makbulkan doa kami yang taknak balik awal sangat mahupun lambat sangat
kepada yang balik 12. aka rakan rakan seperjuangan lelaki ktt eh mainly
tabahkan hati. semua ada hikmah dia.
dia nak suruh korang belajar cvs awal lagi dari kitorang :D
boleh jadi tutor. ngee :)


ooh balik ni mesti semua tunggu result ;(
pasrah jelah module 8 aku sangat teruk. sangat sangat teruk ;(
lagi lagi part practical dan pharmacology ;( takpe lah benda dah lepas.
apapun result aku, kena bersyukur sebab that was the best that i could do pun.
nasib baik kali ni tak ponteng kelas dahh balik awal kalau tak menangis aku :(
heee cvs, bak datang lah! :)

7 comments:

akumfp said...

ceyh...

nur hanina said...

pesanan tu utk kau la mfp haha

ainaa said...

alhamdulillah, termakbul.
mfp mesti jeles tu sbb dia balik awal.=p

nur hanina said...

jangan jangan ckp mcm tu
nanti mfp marah hehe

NurAmalinaSarkhan said...

ade org ckp MS tu probably egypt air..kalo mas MH..xtau betol ke x..

nur hanina said...

alah yeke.
dah kecewa balik ;((
tapelah janji smpai

*kecewa lagi

nur hanina said...

aah la MS tu egypt air? :(
kecewaa nye hehe tape la da balik free :P